0 oy
1,068 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (97 puan) tarafından
Biliyorum ıyı bırsey degil ama bazende değer gormek ısdıyorum, esım seni seviyorum der ama hıc bır sekılde kıskanmaz acıkca sordugumda ben cok kıskancım ama belli etmiyorum der ama alakası yok sadece bir kuzenim zamanında benı seviyordu diye onu kıskanırdı bır tek o, siz eşleriniz kıskansın dıye bırseyler yapıyormusunuz 

26 Cevaplar

0 oy
(2,150 puan) tarafından
Kıskanç biri değil iyikide değil  sevgisinden şüphen yoksa bırak belli etmesin kıskandığı ni
-Reklam-
0 oy
(291 puan) tarafından
Kız benim eşimde hiç kıskanmaz aman kıskanan erkekte abartınca bpku cıkar :D rahatız böyle boşver 
0 oy
(598 puan) tarafından
Önceden çok çektim kıskançlıktan gezerdim ne işin var derdi telefonumda bi erkek numarası görse olay çıkarırdı ama şimdi öyle değiliz çok şükür istediğim yere gider gelirim 
0 oy
(1,381 puan) tarafından
Fazlası zarar azı karar olmalı kıskançlık çok riskli bi duygu. Benim bi tanıdığım eşini annesine babasına bile yollamyor şizofren gibi adam o sana mı baktı bu seni mi süzdü. Böyle hayat sürmez. Benim eşim ne çok ne az kıskanç bazen bilekten pantolonumu sorun eder bazen de sorun etmez işine ve o anki ruh haline bağlı. Çoğu da iyi değil azi da umursamaz gibi geliyor bana 
0 oy
tarafından
Kiz ne güzel işte bir erkekte aranılması gereken özellik
0 oy
(1,441 puan) tarafından
Kaç yasindasinz merak ettim?

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 255 göst.
+1 oy
23 cevap 671 göst.
5 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Mys-2boys2girls (6,383 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 318 göst.
2 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Ay_tozu (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 892 göst.
27 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Tiripcan (169 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,759 soru

24,419,359 cevap

351,463 kullanıcı

...