Kız Allah seni napsın daha çok erken benim 5 aydan sonra anca belli olmuştu. Kiloyla yok göbeğin öyle karpuz gibi çıkacak kadar olmasıyla bebeğin beslenmemesinin bir alakası yok. Sen millete kulak asma bacım hele doğsun daha neler neler duyarsın emzirirsin sütün yetmiyor bile derler dert etme kimseye de bakma aylık kontrollerine git gel onlara ne sanki gözlerinde röntgen var ne görmüşte ne konuşuyor ıyş vala ağızlarına kürekle vuracaksın.
Annemde bazen o tarz şeyler söylerdi bana sonra ben doğru bir şekilde açıklama yapınca haklısın yıllar geçmiş yanlış hatırlıyor olabilirim der . Karın büyümesine gelince herkesin aynı olmaz bazısı 3 ay bazısı 5 bazısı 7. Ayda belirginleşir . Bünyeye göre farklılık gösterir . Beslenme konusuna gelince bebek hiç beslenemezse gelişimi durur zaten ve de bu ultrasonda söylenir . Çok stres yapmamaya çalış ve de etrafında söylenenlere kulak asma . Senin dışında herkes her şeyi bilir zaten . Şu an bunları kafaya takarsan bir de doğurduktan sonrası var . Milletin ağzı torba değil ki büzelim. Sen de kulak asma dinleme bile . Bebeğini düşün ve de hamileliğinin tadını çıkar ❤ Sağlıkla kalın
1,498,747 soru
24,481,759 cevap
356,920 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın