0 oy
198 göst.
Diğer kategorisinde (1,729 puan) tarafından

Kızlar ayağımı bir yere mi çarptım yoksa kendiliğinden mi oldu anlamadım tam ama ayağımın sadece bir yerinde böyle morarma var açıkçası korktum sizce bu ne ? 

image

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doktora git bı canım belki çarpmış olabilirsin .veya kan pıhtılaşmasi olmuş olabilir . Fazla zaman kaybetmeden sor bı tahlil falan yaparlar 
(1,729 puan) tarafından
Sadece burada var kafam karıştı çarpmış da olabilirim ecopirin de içiyorum aceba ondan mı çok morarmış
tarafından
Hmm yok canım o ilaç zaten trombosit yani pıhtılaşma önleyici . Çarptn o zaman haberin olmadn
(1,729 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım başka bir bölgemde yok sadece burada var ecopirinde içiyorum bence ondan böyle morardı
tarafından
5 yıllık hastane tecrübem var o ilaç yapacak olsa vücudunun her yerinde olur canım . Ama sen kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle olsun .
(1,729 puan) tarafından
Canım bacakta pıhtı nasıl oluyor ? Böyle lekelenme mi oluyor
tarafından
Evet morarma şeklinde olur damarlarda belirginleşme olur şişlik olur . Yani değişir duruma göre kullandığın ilaç kan akımını hızlandırır ki pıhtılaşma olmasın diye . Doktoruna gidince sor senden kan alırlar trombosit değerine bakılır. Belki birden gelişen trombüslere yana damarların tıkanmasına neden de olabilir bence önemli bı durum .heleki hamileyken çok dikkat edilen bı konu
(1,729 puan) tarafından
Evet canım teşekkür ederim yarın doktora gidecem inşallah kötü haber almam :( bu zamana kadar ecopirin kullandım 34 haftaligim
tarafından
İnşallah canım korkma belki de çarptın yani hatırlamıyorsun . İçini ferah tut sen zaten son zamanların gelmiş sağlıkla gelsin yavrun inşallah
tarafından
Sonuç ne olursa yaz bana merak ederim canım
(1,729 puan) tarafından
Tamam canım benim teşekkür ederim :)
(1,729 puan) tarafından
Canım doktora gittim ayağımı gösterdim önemli bir şey değil dedi
-Reklam-
0 oy
(3,970 puan) tarafından

Gebeliğin ilerledimi? Ağırlıktan kılcal damarlar patlamış ola bilir.

Doktora git canım. Belki varikoz oluşuyordur bilemeyiz. Geçmiş olsun
(1,729 puan) tarafından
34 haftaligim canım
(1,729 puan) tarafından
Canım varikoze baktım da öyle değil benimki o biraz daha şişkin duruyor

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 863 göst.
0 oy
6 cevap 361 göst.
0 oy
4 cevap 559 göst.