+8 oy
1,370 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (531 puan) tarafından
Arkadaşlar ben gecen sene gencecik yaşta ablamı kaybettim neden biliyirmusunuz ? Çocuğu olmadı senelerce tedavi gördü gene olmadı. Enistemden ayrıldı ve ciddi bunalıma girdi çocuğu olmadığı için . En sonunda intihar etti dayanamadı . Burda kızım oldu sevinemedim erkek istiyordum. Oğlum oldu sevinemedim kızım olsun istiyordum olaylarini görünce deliriyorum . İlk başta olduğuna şükredin. Herkez kız yada erkek içinde bişey besliyor. Ama sevinemedim yok ben bunu istiyordum olmadı gibi konuşmayın . Ne yuvalar yıkılıyor ne ocaklar sönüyor evlat için biliyormusunuz ??? Ben bu konuda çok hassasım gerçekten . Rabbim haketmeyen kimseye evlat vermesin inşallah.

23 Cevaplar

0 oy
(337 puan) tarafından
Özellikle bazı kesimlerde sırf erkek çocuk olsun diye  çocuk yapan var
-Reklam-
0 oy
tarafından
Postunu yeni gördüm bende geçen sene gencecik kuzenimi daha doğrusu kuzenimin eşini kardeş bildiğimi kaybettim niye biliyo musun 5 kere hamile kaldı 6 aylık bebeğini ölü doğurdu diğerleri 3 4 aylıkken düştü ve kizcagiz rahîm filmi çekmeye gitti gidiş o gidiş yani bi kerecik bebeğini sağ salim kucağına almak için 

O kadar haklısın ki kardeşim 3 senedir evli hiç bi sorunu yok ama hamile kalamıyor ve artık bunalıma giriyor yavaştan biz acelesi yok diyoruz daha olur diyoruz yaşın küçük diyoruz ama  kalıbına sictigim elli aleme laf düşer gibi kızın psikolojisinin içine ediyolar kaynanasi da ordan ora sürüklüyor hergun hastanede hergun olan canı hastane yollarında gitti 

Allahım herkesin imtihanını kolay kılsın 
0 oy
(598 puan) tarafından
Ben de bu konuda hassasım gerçekten. Benim oğlum var ikinci bebeğim düştü o da oğlandı şimdi hamile kalsam yine oğlan olsa yine sevinirim ki kızım olmasını çok isterim ama önce olduğuna sonra da sağlıklı olmasına şükür ederim. Çünkü kaç kişi var çocuk olsun diye gördükleri tedaviler dökülen paralar var veya bebek sağlıklı değil hastane hastane geziyolar Allah bizlere sağlıklı bebekler vermiş ne kadar şükür edilmesi gereken bir konu 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 826 göst.
8 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 520 göst.
24 Aralık 2020 Diğer kategorisinde &488769123 (75 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 577 göst.
15 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 257 göst.