0 oy
1,043 göst.
Diğer kategorisinde (1,174 puan) tarafından
Eşim bana 2 ağ once redmi marka telefon aldı bende aldığından beri hiç kapatmadim teli şarjı %10 %20 kalınca takarim şarj olur bugün tel ansızın kapanı verdi elimde beni bir korku aldı hiç öyle kapanma sinyalide vermedi yani ne bilim insam bir redmi yazar yada ne bilim göz kırpar el sallar bir tepki verir. Neyse aldım telefoncuya götürdüm demesin mi ana kartta sorun var 500 TL masrafı var bir başkasına gittik darbe almış ekranda ve anakartta sorun var 800 TL masraf çıkardı. Diyorum ki elindeydi dışardan geldim cantamdaydi darbe almadı ki dedim almış abla işte diyor. Ordan başka bir telefoncuya gittim adam demesin mi abla telefonu yenimi aldın dedi evet dedim önceki telefon neydi dedi Samsung dedim belli dedi telefonun şarjı bitmiş dedi şarja takti telefon açıldı. Ay ben bir utandım ki rezil olduğumla kaldım. Önceki 2 telefoncuya bozuk diye versem alacaklar o parayı. Neyse burda. Redmi yetkili servisinde sesleniyorum kapanırken bir sinyal versin su tel sonra böyle sorunlar oluyor 

27 Cevaplar

0 oy
(4,387 puan) tarafından
Gülmedim zaten 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ahahah bende kapanınca panik olmuştum birden ekran kartamisti çünkü açılmasında biraz zaman almisti sarjda
0 oy
(340 puan) tarafından
Ay çok güldüm Allah senide guldursun inşallah
0 oy
(20,737 puan) tarafından
Komik değilde biraz şeymiş :D ksjsjsj
0 oy
(17,776 puan) tarafından

Kız sende tel elindeyken fark etmedin mi sarjin az olduğunu :D bide düşünsene ilk gittiğin yere 500 tl veriyorsun ama sonra bakıyorsun hiç bir şeyi yok:D

0 oy
(1,453 puan) tarafından
İyiki de o parayı verip yaptirmamişsin  ben olsam çok şükür ederdim şarjı bitmiş duyunca :)
0 oy
tarafından
Kız isallah teli actrmdn ,onlrda kaziklyck adam ariyor bnmkide redmi kapnrkn pat diye kapanıyor 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 254 göst.
1 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,183 göst.
29 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Aminenin annesi ❤❤ (2,109 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,135 göst.
13 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miniminnosannesi (44 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,990 soru

23,687,683 cevap

310,684 kullanıcı

...