0 oy
547 göst.
Diğer kategorisinde (202 puan) tarafından
Kızlar alnı açık yani geniş olanlar bir başkasının yanında bu durum yüzünden utandiniz mi benim saçlarım geriden başlar alnım baya geniş yani evlenene kadar hiç utanmadim bu durumdan ama evleneceğim gün kuaförde  eltim görmüştü beni sonrdaan diğer iki eltime daha söylemişti bu durumu evlendikten bir iki ay sonra eltileirmle oturmuştuk benim başımda yazmam vardi onların yoktu kadın bilerek yazmami çekti bir olayi taklit eder gibi sonra baktım güldü farkindaydm bilerek yaptı baktım sonra alnım adına konuşmaya başladılar hiç sesimi etmedim Allah'a havale ettim ben sacimdan memnunum dedim konuyu kapattım o gün bugündür bir bayanın yanında saçımı acamaz düzeltemez oldum

22 Cevaplar

0 oy
(549 puan) tarafından
Canım benim de alnım açık o kadar da kötü değil yaa Rihanna yı dünya beğeniyor bak nası alnı açık Bi kadın bnece güzel bakan güzel görür boşver problem senin alnında değil onların bakan gözlerinde
-Reklam-
0 oy
(1,384 puan) tarafından
Yaa neden kendini ezdiriyosun kıyamam böyle durumlarda kendini ezdirme cıngar cıkar bak bakalm daha yapabiliyorlarmi 

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 183 göst.
5 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevmm (2,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.
25 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emellllsdkkk (360 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 235 göst.
4 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kdkdkfk (34 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 546 göst.
16 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,521 soru

23,622,022 cevap

306,871 kullanıcı

...