0 oy
937 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (265 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Herkese hayırlı akşamlar eşimin ailesiyle birlikte oturuyoruz 4 sene oldu esimle bi kac aydir bayağı sorunlar yaşıyoruz tartışma manasinda daha sabah kavga ettik aksam geldi eve annemle seni yemeğe götürecem dedi annesininde arayıp bulamadığı bende seslenmedim zaten yedi yirmi dört başımızda bas basa gitsek ne vardi sanki yaa siz olsaniz tepkiniz ne olurdu eşim yanimda degil su an mesaj atayimmi ne diyeyim

32 Cevaplar

0 oy
(1,569 puan) tarafından
Hadi kocan öyle diyor kaynanan diyemedi mi siz çıkın karı koca takılın benim ne işim var .ikiside komedi ya
(265 puan) tarafından
Demezz valla kiskanir bile
(1,569 puan) tarafından
İllallah ettim bu kaynanalardan
-Reklam-
0 oy
(2,492 puan) tarafından
Siz baş başa gidin afiyet olsun size der gitmezdim 
0 oy
tarafından
Eşinle aranız samimi değil.mi.

Söylesene beraber gidelim sonra annenle gideriz diye. 
(265 puan) tarafından
Mesaj attim bakariz dedi
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Kız adama erotik mesaj at,öküzz değilse anlar
(265 puan) tarafından
Kiz onu nasil yapicam tuyo ver
(14,420 puan) tarafından
Hayatım başbaşa gidelim,gece seni doyurmamı ister misin?
Gibi mesela ahahah
0 oy
(1,381 puan) tarafından
aradan çekilsene ne işin var orda alllla allllaa ana ogulu ne ayiriyosun ki :))))))) 
0 oy
(1,437 puan) tarafından
Esin düşünmüş annesini getirmek istenmiş birsey deme bu seferlik canim 2-3 gun sonra arayip dersin birlikte yemeğe gidelim diye 
(265 puan) tarafından
Oyle yaptim bende canim ne yapayim elimden bisey gelmiyo gelmesin desem hakliyken haksiz duruma duscem
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Kuzum sen afedersin g.. Tde yirtsan o anasını da alır götürür her şeyde başı çıkar ana kuzusu benim eşim sevgiliyken anasını gömer Di şimdi yanında ayrılmaz 
0 oy
(1,568 puan) tarafından
Heralde.siz giidp takılın derdim 
0 oy
(634 puan) tarafından
8 senedir birlikte ötüyoruz kaynanamla  kayınpederim  siz gidin der onlar yollar

Sende de kaynananın  dusuncezlisligi onu göndermesi lazim
0 oy
tarafından
Sen söylemezsen onların kafasına dank etmez ben artık herseyi diyorum önceden kavga çıkar diye korkardım artık çıksa da umurumda değil valla bide böyle deneyecem mesela biz her pazar eşimin ailesine gideriz akşama kadar orada dururuz ama bu hafta eşime her hafta gitmek istemiyorum kızı dışarı çıkaralım dedim ve eşim çıkardı 2 günden beri surat asiyolar kaynanam gil ama umurumda değil sende herseyi söyle basbasa çıkmaz istiyorum de 
0 oy
(473 puan) tarafından
Sadece annenle gitmeyelim , amcaogullarini da çağır deyin ve gitmeyin yemeğe falan.
(34 puan) tarafından
Tam benim kafa bizi de kayin babam arayip evde kim var diye soruyo her gun araliksiz bigun sıkıldım   bende köyün  imami  var muhtarda yoldaymış oglunda birazdan gelir dedim devreler yandi adamin  bidaha sormadi kim vqr evde diye  sadece işi  dusup ararsa geldimi der
(473 puan) tarafından
İyi demişsin , bazıları bu dilden anlıyor malesef.
(34 puan) tarafından
Aynen allah yardımcımız olsun
0 oy
(51,779 puan) tarafından
ben gelmiym siz gidin de

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 435 göst.
4 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 436 göst.
22 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Vidividi (1,537 puan) tarafından soruldu