0 oy
327 göst.
Diğer kategorisinde (461 puan) tarafından
Selam bacımsılar :):) Adım Selin oturduğum semte bilinen adımla "Ponçik Matematikçi " ( bunu neden söyledim bilmiyorum ) 3 aylık bir bebem var hamile olduğumu öğrendiğimden beri çalışmıyorum 1 yıldır evdeyim hep aktif olarak çalıştım o yüzden evde durmak zoruma gitti nedense :)  temizlik hastası oldum iyice herşey gözüme batmaya başladı birde buraya sardım kafayı bazen okuyup gülüyorum bazen okuyup üzülüyorum arada bende yazıyorum :):) doğum pisikolojisini ( daha doğrusu kaynana pisikolojisini ) daha yeni attım üstümden  :):) ama  evde çok sıkılıyorum az sohbet edelim mi :)')

7 Cevaplar

0 oy
(6,719 puan) tarafından

Aman ben de köfte yapiyorum akşama cocuklarin kıyafetlerini seçeceğim yeğenime göndercem ağda yapcam büyük kızı banyo yaptırmak falan filan işte :D

(461 puan) tarafından
Ayy bende sıpanın kıyafetlerini ayırcam. Küçük sıpam biraz uzun doğdu yeni doğan aldığım kıyafetlerin hiçbiri olmadı :)
(6,719 puan) tarafından
Dolapta.sat kız onları
(461 puan) tarafından
Yok kız 2.yi düşünüyorum :)')
-Reklam-
0 oy
(470 puan) tarafından

Ben de sardım buraya eşim sürekli ne yapıyorsun bakayım diyor aldattığımdan şüpheleniyor sanırım telefon elimden düşmüyor çünkü facebooku yeni keşfetmiş yaşlılar gibiyim seviyorum burayı :D

(461 puan) tarafından
Ahahaha kız benimkide öyle ,, gene mi kadınlar diyor bana :):) ne derdiniz varmış diyor :)
(470 puan) tarafından
Ah bir baksa adam akıllı annemi mi çekiştiriyorsun milletle derdi herhalde dhahah
(461 puan) tarafından
Ben kocamla bile yapıyon kaynanamın dedikonusunu :)
0 oy
tarafından
Bende kocamla bozugum aylardır 2 bebisim var normalde çeviri yapıyorum ama 2 haftadır o da yok 3 hafta sonra tekrar başlayacakmış:)) o zamana kadar bende burdayım.  Benimkilerin arasi az hep beraber oynuyorlar beni dinliyorlar:)))
tarafından
Disliyorlar yazacaktim
(461 puan) tarafından
Allah bağışlasın kuzum bebişlerşni :) kocanlada düzelirsin inşallah
0 oy
(2,430 puan) tarafından
Bende matematik öğretmeniyim memnun oldum zümreme denk gelmekten ❤️
(461 puan) tarafından
Aaaa bende çok memnun oldum :) hangi memlekettesiniz :)
(2,430 puan) tarafından
Antalya kuzum sen?
(461 puan) tarafından
İstanbul :):)
(2,430 puan) tarafından
Bayağı uzakmışız :))
(461 puan) tarafından
Evet :) olsun hocam gönüller bir olsun :) devlette mi çalışıyorsunuz özel de mi
(2,430 puan) tarafından
Özelde çalışıyordum ama malum şu an bebeme çalışıyorum evde :) peki ya sen? Ve ilk öğretim mat mı lise matematik mi bölümün
(461 puan) tarafından
Lise matematik bende özelde çalışıyorum atanmayı hiç düşünmedim özel daha cazip he devletten daha fazla kazanıyorum :) bebeğiniz ne kadarlık
(2,430 puan) tarafından
Bebeğim 20 aylık kuzum bu arada üniversiteyi nerede okudun belki bi yerden bağlantımız çıkar belli mi olur:)
(461 puan) tarafından
Kırıkkalede okudum  2014 girişliyim siz :)
(2,430 puan) tarafından
Ben Burdur 2011 girişliyim ortak noktamız çıkmadı ama olsun sevdim seni ❤️
(461 puan) tarafından
İnstagram adım da aynı ekleyin beni lütfen sohbet ederiz arada :)
(2,430 puan) tarafından
Keşke instagramım olsa ama buranın özel mesaj bölümünden yazışalım bi arkadaş kazanmış olurum
(461 puan) tarafından
Tamam o zaman çok memnun oldum tanıştığımıza :)
(2,430 puan) tarafından
Bende çok çok memnun oldum canım benim❤️❤️
(461 puan) tarafından
Sen lisede misinmorta okul mu :) gelçi özel sektör olunca hepsine girmek zorunda kalıyor insan ama ben ençok lgs seviyorum ponçik öğrencilerim benim ya :)
(2,430 puan) tarafından
Liseydi benim gençlerle zor oluyor ama onların yaşına inmek zorundayım tabiki hep iki kurumda çalıştım ikisinde de lise verdiler
(461 puan) tarafından
Ben lgs hem lisede çalıştım :) 3 sene lgs  anlattım daha çok sevdim :)
0 oy
(159,784 puan) tarafından

şimoşu yolluyum sana canın sıkılmaz :D

(461 puan) tarafından
O kim senin bebe mi :):)
evet minnacik hemde☺️
bide mati miz var 2bucuk aylik baby pitbul istersen onu yolluyum
(461 puan) tarafından
Olur yolla :):) benim sıpayla oynasınlar :)
0 oy
tarafından
Vala benimde canım sıkın bebeleri uyutyom biraz ilserim çöpün var bulasigim var 
(461 puan) tarafından
Temizlik bitmiyor ya. Bizim yat tarafta inşaat var evi siliyom süpürüyom 5 dk sonra gene toz duman

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 600 göst.
0 oy
4 cevap 258 göst.
19 Ocak 2022 Diğer kategorisinde demirgizem2307 (570 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 251 göst.
30 Mart 2024 Diğer kategorisinde NM 2018 (1,084 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 300 göst.
4 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu