0 oy
1,147 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,102 puan) tarafından
Kızlar 4 tane çocuk dogurdum. Hepsinide emzirdim ve malum göğüsler sönmüş balon gibi oldu eciş büçüş eşimde istiyorkı silikon taktıralım bende sağlık açısından iyi değil hayatımı kısıtlar dedim bana küstü senin kocan değilmiyim neden istediğim olmuyor diyor trıp attı uf allahım bana akıl verin

26 Cevaplar

0 oy
(3,147 puan) tarafından
Bende üçüncü bebemi emziriyorum 5 aylık şuan bende istiyorum ama eşim yok diyor benim hem aşırı küçük hem sönmüş dolgunluğu gitmiş. Yeni yetişen kızlarınki daha büyük sütyen olmuyor üstüme hiç. Eşim de büyük beğeniyor biliyorum bı ara WP den arkadaş grubuna bi video atmışlar büyük goguslu bı karı tiktok çekmiş onu hepsinin ağzının suyu akmjs göğüslere. Böyle beğeniyorum dese de yalan yani.
(5,141 puan) tarafından
Kız o nasıl grupmuş ben ona takıldım
(3,147 puan) tarafından
Ya çocukluk arkadaşlarıyla wp grubu kurmuşlar sadece erkekler var yıllardır arkadaşlar yani birbirlerine küfürlü konuşmaları vs oluyor erkek muhabbeti diye pek bakmazdim tesadüfen gördüm saçma sapan kari kız muhabbeti yapiyolar baska evli olanlar da var bide bekar evli karisiklar. Dedim evde karılarıniz var ne biçim muhabbet ediyonuz burda eşleri de benim arkadaşlarım aynı zamanda bahsetmedim ama araya girmemek için. Özetle tüm erkekler aynı ya
-Reklam-
0 oy
(622 puan) tarafından
Tek çocuğum var 16 aylık 22 yaşındayım 85-90 bedendim şuan emzirme sayesinde balon gibi söndüler biri büyük biri minicik orantısız sarkmış eşime dedim bisiler yaptırayım ama makarasina sadece saçma saçma konuşma ben seni o yüzden mi sevdim bir daha duymayim dedi biri için biri olmayın kendinizi düşünün 
0 oy
tarafından
Böyle istekleri olan erkeklerin gözü hep dışarda olur bende dört tane doğurdum benimkilerde sarkık ama hiç konu olmadı aramızda 
0 oy
(5,326 puan) tarafından
Sende onunkini kusura bul onu de anlasın 
0 oy
(3,370 puan) tarafından

Senin durumunda olsam yüzde binbeşyüz yaptırırım. Kim istemez:D

0 oy
(1,927 puan) tarafından
Eşinin isteği ama tabi karar senin. Bıçak altına sen yatacaksın neticede. Ben senin yerinde olsam ümüğüne kadar borca sokardım. Göğüsler botox inceltme. Sonra bi de spora başlardım. Delirsin dursun. Benimde 4 çocuğum var. Ameliyat olmayacaksan spora başla mutlaka. 
(3,102 puan) tarafından
Kuzum 48kiloyum 1 65boyum sporada baslarsam  iyice gidecek kilom
(1,927 puan) tarafından
Kilon gitmez ki canım kasların önemli olan aslında sen kilo alsan inan estetiğe gerek kalmaz

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 564 göst.
0 oy
3 cevap 74 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 194 göst.
20 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,532 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 197 göst.
20 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Pembevisnee (2,935 puan) tarafından soruldu