0 oy
1,166 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bosanirsaniz gidecek aileniz var mi anne babanız sahip çıkar mı sohbet olsun diye soruyorum benim yok var ama yoklar yani öyle diyim 

60 Cevaplar

0 oy
tarafından
allah gostermesin ama 1 hafta sigdirmaz annem beni millet ne der deyip durur
-Reklam-
0 oy
(3,113 puan) tarafından
Tabi ki de var. Allah onlardan razı olsun çok iyi anne baba oldular bana. Allah korusun vefat etseler kardeşlerim de beni yalnız bırakmaz çok şükür. 
0 oy
tarafından
Çok şükür ikiside arkamda ağzımdan çıksın sadece boşanma lafı sabah adliyede açarım gözümü onlarla 
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Çok şükür ki annem babam var ❤️ ellerini hiç üstümden çekmediler desteklerini hiç esirgemediler Rabbim öyle günler göstermesin ama öyle bir durumda hiç düşünmeden giderim onlarda asla geri çevirmez Rabbim yokluklarını göstermesin 
0 oy
(461 puan) tarafından
Benimki sahip çıkar 
0 oy
tarafından
Rabbim hiç-bir zaman o duruma getirmesin inşallah ama bakmazlar hele birde 3 çocukla 
0 oy
(21,009 puan) tarafından
Çok şükür Allah başımdan eksik etmesin babam biraz düşüncesiz konuşur ama asla beni sahipsiz bırakmaz koca çınarım annemde on çocuğu da olsa geri gelse kapım açıktır kızlarıma der hep isim gücüm de var çok şükür birlikte yaşamam ama manevi destekleri için yanlarına giderim 
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Valla babamin ickisinden her dk huzursuzlugu kufurleri elimi kolumu bagladi babam olmasaydi kesin giderdim calisirdim evlatlarima bakardim  aldatildim bundan dolayi sineye cektim hersey cocuklarim icin 
0 oy
tarafından
Babam öldü annemin kendine hayrı yok abilerime Allah muhtaç etmesin 
0 oy
tarafından
Şimdi bosansam ailem kol kanat açar ama benim onların yanına gidecek gram yüzüm yok:( 
0 oy
tarafından
Ailemden kacarak evlendim siddet vardi her gece sabh dayak yiyordum en son elimi kesip dikis atrm eve gelip yendn dikişi maksla kesince esim dayanmdi kaçırdı diyeceğim o ki ölsem gitmem 
0 oy
(363 puan) tarafından
Çok şükür evet arkamda olurlar ama çok ablam var ve aramızda çok güçlü  bağ var çok çok destekçiyiz bir şey oldumu onlara giderim eniştelerim de sağolsunlar iyiler niye geldi niye kaldı demezler asla fakat Allah öyle bir şey yaşatmasın olursa ben kayınbabam kaynanama gider onlarla yaşarım çalışırım çocuğada kaynanam bakar onlara saygıdan dolayı anne baba demiyorum öyle görüp onlardan onu beklediğim için diyorum öyle bir şey olursa annelik babalık görevlerini yapmalarını isterim tabi her kayınbaba kaynana iyi olmuyor oğlunu tutan olur ama şükür benimkiler beni tutar isterlerde onlarla yaşamamı 
0 oy
tarafından
Ailem var boşanma noktasına da geldim arkamda durdular ama çocuğuma kıyamadım babasına çok düşkün bide eşim gerçekten çok seviyor çocuğumuzu. O yüzden vazgeçtim. Bide mesela Bi yola çıkacaksam aileme değilde önce kendime güvenerek yapmalıyım ne olur ne olmaz . Hayat kimbilir neler getirir
(1,125 puan) tarafından
Ağır taş yerinde güzeldir en güzeli insan kendi evi
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Varlar sağolsunlar her zaman arkamızdalar
0 oy
(302 puan) tarafından
Burdaki yazarı okuya okuya kendime hep bunu sorar oldum benim başıma burdaki şeylerden gelse gidecek yerim varmı diye ne anneler ne babalar duyuyorum rabbim herkesin yardımcısı olsun öncelikle Allah'a çok şükür anneden babadan yana çok şansli olduğumu hissediyorum  evde bı bekar kardeşim var diğerlerimz evli annem babamda çalışıyor daha hiç gitmedim küs ama bisy olduğunda sahipler çok şükür ve gitsem el üstünde tutacaklarından eminim 
0 oy
(449 puan) tarafından
Annemde babamda arkamda elhamdülillah. Her zaman kapım acik bi tabak agir gelmez bana diyor
0 oy
tarafından
Allah razı olsun babam her zaman der her ne olursa olsun biz arkandayiz diye.

Daha geçen memleketteyken, eşimle hiç bir sorunumuz olmadığı halde, eşimin yanında dedi, ben her zaman arkandayım kızım unutma diye dedi❤️
0 oy
tarafından
Babamda Annemde evlenirken kapimiz sana herzaman acik 10 tane cocugunda olsa seni ve ablani buyuttugumuz gibi buyuturuz senden olanlar bizim canimizdir dediler anahtarimi verdiler canim ablamada da vardir 
tarafından
Üzüldüm ne diyim ki ya cok sasiriyorum bazi anne babalar neler yapio evlatlarina cok uzuluyorum gormedigim icin bana cok tuhaf geliyor nasil bi anne baba bunu yapar diye ama ne insanlar var  Rabbim hepimize merhamet vicdan versin
tarafından
Insallah canim evlatlarimiz bizlere muhtac bizde onlara Rabbim eksik etmesin
tarafından
Amin canım Amin
0 oy
(5,135 puan) tarafından
Her zaman derler kapımız sonuna kadar açık çok şükür 

İlgili sorular

+1 oy
56 cevap 871 göst.
4 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 09090945 (552 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 223 göst.
16 Mart 2024 Diğer kategorisinde Emir112021 (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 121 göst.
1 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Havin06 (2,888 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 359 göst.
28 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Elif34 (353 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,782 soru

23,781,602 cevap

316,427 kullanıcı

...