0 oy
1,311 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Ayyy ben bunu buraya yazmayı nasıl unuturum çocuklar saolsun insanda akıl mı kalıyor 

Neyse kızlar bu senaryo değil bakın :D

Benimki gececi uyuyodu uyumadan evvel eczacıya numara verdim oğlanın raporlu maması gelirse aricak telefonu bana getir dedi okk neyse telefon çaldı üst üste hemen götürdm açtı acar açmaz kızın teki dükkana gelsene dedi bizimki alo efendim filan diyo o yine dükkana gel dedi bizimki eczaneye mi diye sordu kız dükkanda bekliyorum diyo dinlemiyor baya heyacanlı konuşuyordu bziimki hanımefendi yanlış numara diyo baktım sonra dedi ki sen bekir kara değil mısın bizimki de yok yanlış kişi dedi suratına kapattı 

Sonra uyudu tekrar baya sakindi filan 

Şimdi ben bunun altından bisey çıkarmadım numarayı sildim ondan kendim aldım ama watsap profili iki küçük kız çocuğu resmi var 

Şöyle bu bi haltlar yese bu kadar sakin olur muydu kızda aşkım filan demedi sadece üst üste dükkana gel dedi

Benimki işten eve evden işe işi de fabrikada saatinde de gider gelir telefon zaten ortada daima daha Önce de çok dedim tüm hesapları bende ekli yani bisey olsa şimdiye kadar görurdüm ki benimde içim rahattı öyle kötü bisey hissetmedim 

Bunun altında bisey aramama gerek yok demi durduk yere kafamı birde bunla meşgul etmek istemiyorum 

Sadece bi yanlış arama diye olayı kapatmak istiyorum 

22 Cevaplar

0 oy
(454 puan) tarafından
Beni geçen eşimin yanında bı numara aradı geldik nerdesin diyo snra eşim konuştu yanlış olabiliyo yni :Derkekti beni arayan bu arada 
-Reklam-
0 oy
(29,595 puan) tarafından

Yani takipte kal değişik olmuş 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 366 göst.
19 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Evrim.34 (584 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,122 göst.
3 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 524 göst.
23 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Kirazebru (598 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,218 göst.
28 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,610 soru

23,667,747 cevap

309,349 kullanıcı

...