0 oy
1,578 göst.
Diğer kategorisinde (926 puan) tarafından

Eşimin ailesi çok yokluk yaşamış hep kira dert 

Ilk defa 2019 eylülde kendi evlerine taşındılar dublex 

Tabi bizde kiradaydık 

Sonra varımızı yoğumuzu koyduk ortaya dublexsin üstünü yıktık daireye cevirdik icerdeki merdiveni iptal ettik

Dışardan 2.bi kapi actik 2020 nisandan beri bu evimde oturuyorum 

Şimdi 2 gündür bi aile bizim binanın altını tutmuş oto aksesuar yeri acicaklarmis binadan imza topluyorlar kimileri vermiş kimileri vermemiş bizde vermedik. Sonra bunlar bugün kapıya geldi yabancı erkek diye kapıyı açmadım eşimi aradım geldi babasıyla konuştular kapıda adam diyo imza topluyoruz biz siz vermediniz falan hemen lafı açtı sizin ev kacak şikayet edicem falan filan diye sinirlerim alt üst oldu binadaki 2 ev sahibiyle bizimkiler flan gidip bi yerde oturup konuştular. Ama sonunda sikayet olayı vs olur çünkü insanlar çok hain komşu bildiklerimiz bile.napicaz hiç bilmiyorum 

Şikayet olursa yiktirirlar mi yada para cezas mi verirler ne olur bilmiyorum :(

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Onlar şikayet etmeden önce belediyeye gidin cezasıyla birlikte izin alıp para ödeyin imkanınız varsa tabi.
(926 puan) tarafından
Nereye başvurup.napicagiz onu bilmiyorum
Dün biraz int bakınca yine imar affı olacakmış inşallah faydalanırız da artık rahat otururuz evimizde
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım bunu yapmadan önce gidip projenizi tenilemeniz gerekirdi izin kağıdı falan oluyor böyle şeylerde bizde binada oturuyoruz alt katimiz salonuna Bi pencere daha açmak için gitti bir sürü belgelerle uğraştı projeyi yeniledi sonra açabildi pencereyi normal yasak böyle şeyler yıkılmaz ama ceza gelir bence
(926 puan) tarafından
Ilk defa ev sahibi olduk dublex komple bizim diye sorun çıkmaz sandık sonra bazı kişilerde yanlış yönlendirdi aslında o ara zordaydık bizde hemen yaptık ettik sonradan dank etti tabi.insallah sorun çıkmazda yeniden imar affı olur faydalanırız:(
tarafından
İnşallah canım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 634 göst.
18 Mart 2024 Diğer kategorisinde kaavimsi (2,880 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 701 göst.
26 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Musmutlu (456 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,115 göst.
12 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Gizem2121 (104 puan) tarafından soruldu