Klavyedeki ilk 15 cümleye basın bakalım neler çıkıcak D
Tamam hayatım by byy Allah razı olsun canım benim yapıcam kesin bilgi yayalım lütfen destek
Hahahahaha kime destek veriyom acaba
Deseninizi merhaba canım nasılsın hiç kimse yok Tokatlıym seni seviyorum demek kolay değil öyle genç ölmek için güzel bir gün
Sonu biraz korkunç çıktıı :D
Tamam sağolasın sen nasılsın sen anlat karadeniz de duydum canım ben hayırlısıyla darısı başına inşallah ama sen bitanesin :)
Ben hiç bir şey yapmadım bugün yemek bile yok onlardan o kadar şey yaptık ama
Kız ben almadım canm alsam daha beter olun ki aklınızda kaldım istedim sadece anne sütü ile tam olarak
Eymen de iki eliyle yanakalırı mı tutuyır ağzını açıp burnumu yakalamaya çakılıyor merhaba cınımmm sen olmasan gelemezdim kiiiii merhaba ve sinir hastalıkları ve doğum günü hediyesi
Çok şükür cnm bende iyiyim bebisle ve ablasıyla uğraşıp duruyorum sen nasılsın diye konuştu da ondan duydum ki bizi değiştirdi ilçe ve il de bir çay bahçesinde bir yaşına basınca duyarlı olmaya niyeti yoksa...... Falan falannn bu ne laaaaa ben bile anlamadım:)))))
Yok kız boşver o zaman canım bulaşma erkek milleti değil mi başkasına sınır olur gelir bana çatar arasında daha önce de öyle bi ağrıyor ki ben ona bu kadar karşılıklı olacağını düşünmemiştim halbuki
A101 arasında daha önce menemen yedi cok şükür canım da ben de cekeyim bu ara da soyle sen de konuşasın
411,192 soru
12,377,172 cevap
42,929 kullanıcı