Hemen sütü kes kuzum ilerleyen günlerde gaz sancısı yapar bebeğe sen öncelikle bebeğini aç bırakma bak tarif ediyorum bunu yap mutlaka benimde sütüm gelmedi hemen böyle yaptım şimdi baş edemiyorum sutumle saat başı emzir bebeğini 3 kez emzirince hemen peşine mama ver 30 CC bi yandan süt artırıcı çay iç mesela ben humana ve lactamil süt artırıcı çay içtim lactamil daha çok sevdim ben onunla devam ettim günde bi tane mutlaka iç sonra günde en az 3 lt su iç en az o da yeşil soğan dere otu cacık bol bol ye bende pirinç cok süt yapmıştı bi yandan da tatlı şeyler ye sütun tatlansin daha iştahlı emsin bebeğin ben pişmaniye çok yedi çikolata kaplı olandan helva yedim kuru incir süt artırıcı özelliği var bunları yap bak nasıl sütun artacak bebek aç kalmasın ama mama ver mutlaka sütun gelince kesersin meme reddi yaşamamak için siringayla ver mamayı az az yanaklarının içine doğru sık öyle içsin ben biberonla verdim meme reddi yaptı çok zorlandım has bi de bak aklıma düştü geçen bi söylemesi ayıp etmek tatlısı yaptım bi süt yaptı bende göğüslerim patlayacak sandım