0 oy
845 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
İyi akşamlar kızlar ev sahibim sürekli gelininden bahsediyor. Çok bilgiliymis bebeğine asla ilaç vermemiş çok doğal beslemis ateşler içinde yansada ilaç vermemis cunku ilaçta katkı varmış. Duvarları boydan boya tuvalet kapağına kadar cinali çizmiş çocukları serbest bırakıyormuş.Duvarlar berbat şuanda her yerde şekilsiz cinaliler var. Birde isimleride tuhaf. Padişah isimleri koymuş. Kadın gelini sanki dünyaya ikinci bir Abdülhamit doğurmuş gibi davranıyor çok akıllı falan diyor ben görmedim bilemem. Benimde 3 aylık bebeğim var beni görünce surekli söylüyor. Ben ilaç kullandım çünkü bebeğim durmadan ağlıyordu gazdan laktoz intoleransi var sindiremiyor onun için ilaçları vardı. Birde rahatlasın diye hafif uyku için doktorun yazdığı sprey falan. Bende doğallığı çok severim bebek yetiştirmek benim için çok önemli ama bu kadın anlatınca kendimi kötü hissediyorum sizce peki kullandığınız ilaçlar bebeginizin zekasını geriletti mi ? Şuanda çok değerli proflar var tabi eskiden onlarında anneleri duvar çizmeye sıfır ilaç falan kullanmazdi ondan prof oldular değil mi ? 

21 Cevaplar

0 oy
tarafından
Elimizi neye atsak ilaçlı ve hormonlu, o istediği kadar yirtsin bi tarafını gerçeği değiştiremez.

Sen de söyle bu cümleyi ona, elini attığı şey ilaçlı ilaç vermese kaç yazar de
-Reklam-

İlgili sorular

Kategoriler

1,494,015 soru

24,409,150 cevap

350,776 kullanıcı

...