25+5 haftalık hamileyim . Oğlum olacak hala bi isim bulamadık . Anlamı ve seslendiğinde güzel bi isim önerisi istiyorum
Muhammed Emin kaplan bizim soyadimizda aslan kayinbabamin ismini vercektik Nihat ben efe de olsun dedim kayinbabam benim ismimin bi anlami yok koymayın ben memnunum Allah razı olsun bana sorarsanız Muhammed olsun dedi siz ne istiyorsanız onu koyun ama öncelik Merve'nin hakkı o taşıyor o bilir dedi bende baba ben seni sevdiğim için ismini koymayı ben istedim ama sen öyle diyorsan tamam Muhammed olsun dedim o zaman madem peygamber efendimizin ismini koyuyoruz lakabı da olsun ben 2 isme özeniyorum Muhammed Emin olsun dedim uzun oluyo öyle yok bence öyle yapmayin sade Muhammed olsun dedi efe olsun dedim yok yok gerek yok dedi eşim hop oturup hop kalkiyo yok babamın ismi olcak Nihat olcak diye ( beyefendi halbuki kendisi Poyraz koycakti ben dedim babanın ismi olsun diye bu seferde vazgeçmedi Nihat alah Nihat tutturdu en son kayinbabam istemiyorum deyince tamam sen koy o zaman adını Muhammed olsun dediler sade Muhammed kaldı
1,492,818 soru
24,391,842 cevap
349,353 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın