Hanımlar 18 aylik bir kız bebegim var çok şükür zorluğu yok bana. Şimdi 4 haftalık hamileyim xok şükür isteyerek yaptık yanına kardeş olsun doye ben tek büyüdüm ve tek o kadar zorki kimsen yok. Annelerde nereye kadar yanında olucakki oyun için olsun vs.. bizimkiler tek coxuk sevdası annem özellikle o kadar söylendiki söylediğim zaman nasıl bakacaksın kendine bakmıyorsun evi temizleyemiyorsun zamanın yetmiyor hasta olucaklar ikisi nasil bakicaksin.. kendine zamanjn yok falan filan ama ben bunları hiçbir zaman sorun etmedim mümkünse bebegim geceleri uyudu geceleri temizlik yaptım..
Gerçekten zor mu iki cocuk zaten doğana kadar 2 yaşında olucak ben ideal diye düşünüyorum gözumu o kadar korkuttuki hamile olduğumdan pişman oldum neredeyse..
2 çocukluk olanlar yazabilirmi bir yandan bence xok güzel bir duygu yanında kardeş destekcinolmasi cok iyi ben tek büyüdüm diye böyle düşünüyorum tek daha zor bence..
<!-- /data/user/0/com.samsung.android.app.notes/files/clipdata/clipdata_bodytext_221118_153215_879.sdocx -->