+1 oy
2,019 göst.
Diğer kategorisinde (2,291 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Gram altına gram altın demem ayağımda paralamayinca :D

Insallah güzel günlerde giyerim zira çok para verdik 939 tl 

image

55 Cevaplar

0 oy
tarafından
Söz konusu skechers ise bu fiyat normal. Cok hafiftir . Buna alışırsan baskasini giyemezsin :) Güle güle giy. 
tarafından
Yaa benim bardağım çok ama ben almadım dükkandan beleş eşantiyon hepsi hahahah
tarafından
Yok ben faydali seyleri atmiyorum ama iki ay giymedigim tisortum üçüncü ayini kendini goremez dolabimda :D mutfak dolabimin bi kisminik ici bos ohhh oyle gordukce içim aciliyor bi perde bi hali olmasi yeterli benim için yasasin minimalist yaşam :D
(2,291 puan) tarafından
Valla cok iyi ben buzdolabını da boş seviyorum ama esim sagolsun doldurmayı seviyor adamda ac kalma korkusu var heralde zam gelcek diye diye 10 kutu salca aldi nerdeyse seker yag şimdide difriz alcam diyo tıklım tıkış hic sevmiyom bi lokma bi hırka yaşamayı seviyombende
tarafından
Kiz yok ben mideme asiri duskunum mutfak kilit noktam Allah yoklukla terbiye etmesin mutfağı doldurum tika basa asla boğazımizdan kismam  ama giyim ev esyasi vs benim cok azdir . Mutfaga bi rende alirken bile dusunurum acaba fazla mi diye kendime ya da toka alirken kac defa düşünürüm acaba gercekten ihtiyacim var mi  :D
(2,291 puan) tarafından
Ay esim gibi bende öyle sevmiyorum işte:))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Güle güle kullan 
(2,291 puan) tarafından
Sagolasin
0 oy
(20,453 puan) tarafından
Ben 500 tlye aldım bundan daha güzel duruyo beee k ne kskskak
0 oy
(673 puan) tarafından

Severim pahalı şeyleri eve gereksiz fincan tabak bimden  ıvır zıbır almaktansa giyecek ve yiyecekte paraya kıyarım valla hayırlı olsun canım güle güle kullan rengi çok hoş ama modeli benlik değil Ben düz ve  hafiften yüksek taban spor ları çok seviyorum hiç cesaret edip böyle renkli ayakkabı giyemedim biliyomusun kendime yakıştıramıyorum galiba ya topuklu da giyerim bi oda düğünde işte sadece günlük hep ya beyaz ya siyah :) terliklerim bile beyaz  yada siyahtır :) tekrardan hayırlı olsun ayağında eskisin 

(2,291 puan) tarafından
Canim sagol siyahları daha pahalıydi o yuzden bunu aldim 1.300 tl falan o kadar veremezdik bir de dedigin gibi ıvır zıvır alacağıma pahali alıyorum az öz seviyorum :) mor kısımları kapanıyor aslinda bol pantolon giyiyorum ya imkanim olsa siyah alirdm o ayrı ama siyah cok giyiyorum aslinda belki nir nevi iyi olmuştur bu vesile ile hahaha :) teşekkür ederim yeniden yüksek taban sevmiyorum boyum zaten uzun sayilir 1.70 civarı o yüzden hep alcak taban alirim
0 oy
(6,660 puan) tarafından
Hayırlı olsun canım. Boş yere linç yemissin. Burda millet neler paylaşıyor ya bi ayakkabı paylastin diye soyledikleri seyler çok ayıp gerçekten. 
(2,291 puan) tarafından
Pek takmadım aslinda yanlış anladılar ben hava atmak niyeti ile paylaşmadım bir ayakkabı yani nasıl bu kadar pahalı olabilir ona sinir oluyorum allah kalplerimizi guzellestirsin ne diyeyim:)
0 oy
(51,320 puan) tarafından
fiyatını israrla belirtmenin anlami yok gule gule giy
(2,291 puan) tarafından
Sagol kotu bir niyetim yoktu dedigim gibi arkadasimin arkadaşı da 1700 tl ye converse almis biz pahaliliga vurgu yapmak istemiştik:) yanlış anladınız hep
0 oy
(302 puan) tarafından
Güzelmis güle güle kullan
(2,291 puan) tarafından
Sagol :)
0 oy
(340 puan) tarafından
Şaka Maka bı yana da bari güzel bişey alaydın ayrıca bu parayı ölsem vermem az daha ucuz bişey alıp 2 3 çift alaydın ya sen giyersin yada başkalarına hediye edersin aşırı gereksiz özenti postu olmuş 
0 oy
(9,239 puan) tarafından
Begenmedim güle güle kullan
(2,291 puan) tarafından
Sagolasin
0 oy
(10,509 puan) tarafından
Keşke farklı renklerde alsaydin ben beğenmedim güzel günlerde giy canim
(2,291 puan) tarafından
Ne gibi farklı renk sağol
0 oy
(952 puan) tarafından
Ay bana da ilk başta hava atmak gibi geldi de sonra düşündüm hava atsa nolur hep kötü şeyler okuyoruz birazda bundan olsun güle güle git aşırı rahat bir ayakkabı 
(2,291 puan) tarafından
Hava atmak için acmadim:)) öylesine gir gir olsun diye actm eminim burda daha pahalilarini giyenler vardır:) sagolasin
(952 puan) tarafından
Boş ver havaysada hava kime ne hava atmak yasak diye bisey mj var ayrıca havasına değil gerçekten belki oluyor zaten verdiğin cevaplardan öylesine attığından hava olsa altınla kıyaslamazsin boş ver buradakileri güle güle giy
(2,291 puan) tarafından
Sagolasin herkes altin atiyo altin sevmedigmden ayakkabi attim bende :)))
(952 puan) tarafından
Hahaha süpersin :))
0 oy
tarafından
Hayırlı olsun esimde bu markayı denemişti geçen gün acayip rahat dedi 
(2,291 puan) tarafından
Sagolasin cok rahat ayaklarim cok agriyor ayak kemiklerim yani bunyon var o yüzden baska giyemiyorum ama zaten yıllık değişecek bi ayakkabi değil 3 yıl falan gidiyo yıllık yine 300 tl.ye geliyo
0 oy
(5,329 puan) tarafından
paaarrraaaa bizdeeee paraaaa abizzzdeeee :):) gulerek kullan canm
(2,291 puan) tarafından
Sagol :) ilahi zarar etmiyorum canim yıllık yine 300 e falan geliyo pahali alirim sık almam yani
0 oy
(909 puan) tarafından
Güle güle kullan canım. Bu marka çok iyi ayak sağlığı önemli doğru bir tercih olmuş. 
(2,291 puan) tarafından
Sagolasin canim :) bazıları hava yaptığımı dusunmus ama girgirina acmistim
0 oy
(354 puan) tarafından
Valla güle güle kullan canim fiyatı da zamanımıza göre gayet uygun bende bir bot aldım maşallah cevremdekiler ne kadar aldın aldın dedi fiyatını soyledm aaa yalan atıyorsun bu kadar olur mu bilmem ne ve marka bı bottu çarşıdan alalade bir magazadan almadım yanii fiyatı da aşağı yukarı seninkiyle aynıydı inan kışın bot değilde spor giyinseydm belki senin verdiğin fiyattan daha pahalisina bile alabilirdim diye düşünüyorum :)) tekrardan çok güzeller güle güle kullan tatlim
(2,291 puan) tarafından
Tesekkur ederim bot almadim izmir ya kar falan olmuyo diye :) sen de gule gule giy

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 192 göst.
2 Ocak 2024 Diğer kategorisinde .SU. (5,401 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 148 göst.
28 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ht (2,151 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 388 göst.
7 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Esraesraa (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 328 göst.