0 oy
1,251 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Kendi hesabımdan yazamıyorum böyle bir şeyi nasıl yazayım onuda bilmiyorum ama baştan anlatmak istiyorum. Eski mahallemden taşındım ve şehirin en uç noktasındayim burası yeni yeni mahalle olan bir yer kısacası market bakkal hepsi uzak buraya en yakın olan bir tekel baiye sigara almak için gidiyoruz daha doğrusu eşim gidiyor yanında bende çocuklara hava aldırmak için gidiyorum eşim beni hava almam için ısrarla götürüyor. Bu baiye gittiğimiz ilk gün çocukken oynadığım yani 15 16 yaşımda ara sıra oynadığım kazı kazanı gördüm pek çarşıda satılmaz bir heves geldi oynamak istedim eşimde tamam dedi neyse adam önüme koydu ben çektim oynadım ilk oynamamda 40 TL çıkınca çok sevindim ama o an bir şey fark ettim ne kadar yanlış düşünüyor olsamda kuşku düştü içime o an. Gözümün içine içine bakıyordu böyle sanki özlem duyduğu birisi varmış gibi karşısinda ilk başta aldırış etmedim yanlış görmüş yada düşünmüş olabilirim dedim fakat bu zamanla doğrulandi çünkü oraya 5 6 defa gittim eşimle o ilk olaydan sonra ikici gidişimizde kızım tezgahın arkasına doğru geçmeye çalıştı o kişi yoktu o an başka birisi vardı o kişi bakıyordu kasaya bende kızım buraya gel dedim ama sesimi duyar duymaz arkadan geldi kendisi şoka girmiş gibi baktı gözüme eşimde var yanımda neyse sonraki gidişimde hiç içeri girmedim baiye uzak bir yerde eşimi bekledim çocuklarla fakat eşimi görür görmez içeriden alışveriş yaptıktan sonra eşimle birlikte dışarı çıkıyor geçen gün arabanin içindeyiz eşim yine oraya girdi ve o kişi eşimin arkasından dışarı çıktı yürüyerek pür dikkat arabanin içine bana bakıyor dünya ahiret kardeşim olsun yakışıklı genç birisi ben evli barklı bir kadınım gözü görüyor 2 çocukla gitmiştim çünkü yani kestiremiyorum arkadaşlar benden ne istiyor yani ne bileyim ben bakımlı bir insan falan değilim giyinisim falan dikkat çekmez ki neden öyle bakıyor eşime bu durumu anlatsam eşim beni rezil eder gidip adamı döver o yüzden korkuyorum yürüyerek gitmesem bile eşim araba olduğunda o an dur sigara alcam diyor oraya atıyor kendini gitme desem neden diyecek korkuyorum beni en son arabada gördüğünde arabanin önünden geçip ortalıktan kayboldu yoksa araba ile bizi takip falan mı etti diye korkuyorum evimi bulur diye gözleri takıntılı gibi bakıyor kafaya takmış gibi her ne kadar bakmasam bile bakışlarını üstümde hissediyorum artık bana bir akıl verin korkuyorum 

22 Cevaplar

0 oy
(781 puan) tarafından
Unutamadığı yada kaybettiği birine benzetmistir hiç görmemezlikten gel sen gitme eşin gidincede eline teli al hiç kafayı kaldirma
-Reklam-
0 oy
(25,212 puan) tarafından
Anaa kız içim ürperdi ay ya takip ettiyse evini falan biliyorsa eşin evde yokken kapını bacanı iyi kitle valla kapıya çıkma çalan olursa açma amaan neler duyuyoruz yaa Allah korusun 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 500 göst.
15 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Taze_anneee1 (287 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 980 göst.
30 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
44 cevap 1,031 göst.
22 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Anne.adayii (936 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 243 göst.
25 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,520 soru

12,274,847 cevap

37,707 kullanıcı