0 oy
743 göst.
Aile kategorisinde tarafından
düzenlendi
Bir buçuk yıldır evliyim. Ve 6 aylık bir kızım var. Evliliğimiz kaynamamlara git gel ile geçti.1 hafta kalıyorduk. Bazen haftada 2 gün kalıyroduk. Yani değişiyordu. Başlarda sıkıntı etmedim. Onun ailesi benim ailem saydım. Lakin evimin işleri kalıyordu. 1 hafta kaynanamlardayiz. 1 gün evde. Giyecek elbise kalıyrodu. Onlar için bir gün kalıyor iş yapmaya çalıştım.  Kaynanamlar da başörtüsü ile uyuyor. Elbiselerim ile yaptıp kalkıyordum. Kaynanamla aynı oturma odasında. Kapıyı kapatmıyor. Kalkıp ben kapatıyordum. Aniden içeri dalıyorlardı. Üstüm müsaitmi hiç umurlarında değil. Eşimin 5 kardeşi var. Biri 3 yaşında. Biri 2. Sınıfa gidecek oğlu 1 e gidiyor. Oda kayananamın ihmaldizliği Diğer 2 kardeşi ergen birtane yetişkin olmak üzere 5 tane kaynım var. Ben elbisemle yatıyordum. Başörtü ile uyuyordum. Eşimin yanında bile öyle yatıyordum.  Odaya dalıyorlardı. Bir gün ergen kaynım edepsizce şaka yaptı. O günden beri kalmak istemedim. Ben öyle ay ah gibi değişik sesler asla çıkarmam. Hele kayananamlar da ilişkiye girmek istemezdim. 3 kere nadir olmuştur. Oda ev müsait ise. Neyse ailem başka şehirde onların yanına gittim. Kaynanam ben yokken evime gelmiş. Eşyaların yerini değişmiş. Hatta komşusunu çağırmış kahve içmişler. Bende bunu komşusundan öğreniyorum. Size bir soru kayanananız komşusunu çağırıp çamaşırlarınızın olduğu çekmeceyi gösterdi mi? Benimki yaptı. Evimin düzenine karışıyor yerlerini değiştiriyor. Geçiyor.  Yok o odada oturmayın koltuklar batmasın. Koltuklar çökmüş. (Bu arada çöktüğü falan yok) Eşimle sürekli kavga ediyoruz. Aşağıdaki komşu bir ara görücü usulü mü evlendiniz dedi. Öyle bir şey yok. Ama evlendiğimiz günden beri kavga eşimin annesinin yüzünden oluyor genelde. Dolap düzenime karışıyor. Evimin düzenine karışıyor. Yetmiyor süttüme karışıyor kız 6 aylık hala sürtün yetmiyor. Yaramıyor formula mama al. Diyor. Eşimde annesi öyle dedi diye alacak hayır gerek yok. Doktor gereğinin olmadığını söyledi diyordum. Yok zayıfmış. Ben azından öpme diyorum efenksiyon kaptı hala aynı hala öpecek. Süslü olacakmış. Takip takıştıracakmış. Bana benzemiyecekmiş. Vs. Sürekli böyle. Bu günde ne yemek yapmışım oğlunu aç bırakmış miyim. Sabah gelecekmiş de odaya giriyormuş muyum. Oda kontrolüne gelecekmiş. Ben bıktım artık. Evliliğin başında bırakmadılar ki evime alışayım. Şimdi çocuktan yapamıyorum. Paskalıya döndü adım. Hayır kızım da hasta 

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yavaaaaş. Ne öyle adamı tutarım yanımda ne anasını. Niye böyle taviz verdin ki baştan. Senin ailen olsa eşinde her hafta sen gibi gelir miydi.?
-Reklam-
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Okurken ruhum daraldi Allah sabir versin bacim
0 oy
(16,816 puan) tarafından
Bu kadar asalak ana bağımlısı erkekler evlenmesin ya . Snede hatayı baştan yapmışsın çok taviz vermişsin taviz tavizi doğurur derler bilirsin kendi evin varken orda nasıl kalırsın hayır demeyi baştan yapmalıydın ama o koca sende varken zor 
tarafından
Hayır demekle olmuyor. Hayır diyordum. Evde beni yanlız bırakır. Annesine gidiyordu. Artık bunalıma girdim
tarafından
Sen gelmezsen yemek yemiyorum kahvaltı yapmıyorum diyordum. Ama gine annesinin yanında.
(16,816 puan) tarafından
Valla öyleyse bırak anası ile kalsın
tarafından
İstediğin kadar kalsın bundan sonra tek değilim
0 oy
(6,438 puan) tarafından
Başından beri evinde olmalıydın 6 aylık bebek mama yerine ek gıdaya başlasın herşeyede karışıyorlar ya
tarafından
Evet benim mememden başka bir şeyi azına sürmüyro

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 546 göst.
21 Ocak 2021 Aile kategorisinde Kirazebru (598 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,217 göst.
20 Ocak 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 259 göst.
4 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Azra.Ensar (81 puan) tarafından soruldu