0 oy
1,168 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (21 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar gecenlerdede yazmistim lohusayim mental çöküş yaşıyorum diye belki hatirlayan olur herneyse derdimi dökeyim.Yılbaşı akşamı eltimler filan görümcemlerde topladık sohbet ederken görümcem eşime dedi iddayı kazandım beni ne zaman yemeğe götürüyosun diye bende ne iddası dedim öyle böyle derken bunlar konuyu çevirmeye başladı tuhaf tuhaf bakışlar birbirlerine üsteledim ne iddası diye kızdım zaten piskolojik olarak çok iyi deilim.Sonra eltim söyledi ben doğum yaptığım gün akşam eşimle görümcem kantine inmişlerdi orda bi kız eşime çok dikkatlice bakmiş görümcem masaya oturunca kiz bakmayı bırakmış.eşimde görümceme demiş kız seni sevgilim filan sandi heralde beni süzüyordu filan sonra bunlar iddaya tutußmuş görümcem demiş heralde iddaya girelim yiyosa kizdan numarasini al diye bnmki alirim alamassin derken boyle bi iddaya tutusmuslar tabi gitmemiş.ve orda konu açildi ben baya bozuldum bisuru laf saydim zaten iyi degilim dedim bunlar nasil muhabbetler girgir yapiyoruz diyolar resmen rencide edip yerin dibine sonktular beni birbirlerine bakismalar sacma sapan alayci sekilde eve geldim sabaha kadar ağladim çok zoruma gitti boyle sacma bisey olabilirmi esime zaten bilendim iyice soğudum zaten depresyon gibi bisey yasiyorum konusmadim onunlada çunku yoruldum artik konustuklarimin bi kulagindan girip oburunden cikmasindan cenemi yormuyorum artik görumcemlede konusmayi dusunmuyorum çok zoruma gitti

25 Cevaplar

0 oy
(2,127 puan) tarafından
Ne kadar çirkin bir hareket ya ve görümcenin bunu orada söylemesi sana duyurmak için belli. Bir insan neden başka birini üzmek, kırmak, incitmek ister ben anlamıyorum ya 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayy öyle birşey yaşamak istemem sende eşine laf sayıp dur bende bir erkekle konuşup numarasını almazsam bende kardeşimle ve damadimizla odaya gireyim kazanıyor muyum diye bağırıp gelseydin evine ne kocaar var sen o halde onlar da seefszlik peisnde
0 oy
tarafından
Kadın kadının düşmanı. Adamla nasıl böyle bir konuda iddiaya girerler aklım almıyor. Niyetliyim ağzımı bozmak istemiyorum 
0 oy
(3,106 puan) tarafından
Maşallah abla kardeş nasıl genişler. Görüncene kendi eşi yapsa böyle birşeyi yine gırgır şamata deyip güler miydi acaba. Yada sen eşine aynı şeyi yapsan yine eğlenceli gelir miydi. Hem empati yoksunu hemde bildiğin cıvıklar gevşek insanlar. 
(21 puan) tarafından
Empati yapmaz benim eşim ben kötiyüm diye oda kötü olmak zorunda deil der.görümcemin eşi yapsa kiyameti kopartir degişik insanlar.ayni seyi ben yapsam yada söylesem dahi hic hos olmaz akibetim
0 oy
tarafından
Burda bazı kocalara sövünce kızıyorlar ayy Kocan tam bir şer. efsiz kusura bakma 
(21 puan) tarafından
Neyine kiziyolarki kimsenin cani yanmasa anlatmaz zaten anlayin olmayinca hiç tanimadigin insanlara anlatiyosun iki kelimenden anliyolar ne durumda oldunu

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 226 göst.
9 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 355 göst.
15 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hacer ahmet (1,452 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 342 göst.
24 Kasım 2021 Diğer kategorisinde selinylmzzz (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 582 göst.
10 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,781 soru

24,419,823 cevap

351,486 kullanıcı

...