0 oy
579 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Evinize haberli misafir gelecek ama misafirin yaramaz heryerleri dagitan çocukları var o yüzden onlar gelmeden dedigim gibi o eşyaları kaldirirmisiniz, yoksa dursun birsey olmazmi dersiniz

31 Cevaplar

0 oy
(6,169 puan) tarafından
Öyle misafir kabul etmiyorum valla cocugum yokken bir grup arkadaşlar geldi yok artik dedim pas yani ogundur bugündür secerim insan oglumda kiran doken degil gelip kötü örnek olcaklar hic etmiyorum 
-Reklam-
0 oy
(9,686 puan) tarafından
Yoo yani şuan aklıma öyle bir eşyam gelmedi :))

Oglum da heryeri kurcalar sorun yok gelen gelsin
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Millet gelecek diye kaldırmam kırılır çocuğuna sahip çıkmazsan kırılanin aynısını aldırırım yapmışlığım var.
tarafından
Nasil anlatsanız merak ettim
(4,061 puan) tarafından
Yeni evliyim benim bütün arkadaslarimin çocukları var ki benim cins olduğumu bilirler ki eşim benden cins valla hepsinde 2 cocuk bırakırlar ne halleri varsa görür çocukları öyle ise herseyi kabul etmiş demektir yani ikinci televizyonumun arkasından ittirip kırdı cocuklar kim yaptı bu beni alakadar etmez ama yapan biliyordu çocuğunu gitti aynı televizyonu aldı diğer oğlu gumuslugumde vazom vardı onu kırmış onuda aldı ben demem o ben demeden anlar ben hiç acımam derim yüzüne kim kırdı ise aynısını bekliyorum diye çünkü suç bende değil sahip çıkıp arkasında dolansın ben çocuğumu nasıl milletin evinde salıp birakmiyor sam çocuğa bakacaklar canım geçen kizim arkadaşımda bardak kırdı akşamına bardak takimi aldim götürdüm ev sahibi aman bisi olmasın dese bile içinden başka şey diye bilir ben bunu göze alamadim icin bende o an o iş olur yani bu konuda katıyim
tarafından
Bana gelen çocuklar ne varsa annelerinden istiyor oda ellerine veriyor bana sormadan sonta geri yerine koyuyor ablasi kusurumuza bakma diyor utanmadan. Ağlatmıyor aglarlqrsa bogazlari inermis. Diyeceksinizki görüşmeyin qma mecbur ömür boyu görüşeceğim biri
(4,061 puan) tarafından
Öyle canim ama benim huyumu bile geliyor isteyen gelir kuzum isteyen gelmez zorla gel diyemem benm kuralım bu kızımı da buna göre eğitim elini sürmez benm kizim kimseye zarar vermiyor onlarda ona göre ben arkasındayım tüm gün nereye gidersem gideyim ben başta katı olunca herkes alıştı bana
0 oy
(7,322 puan) tarafından
Evet kaldırırım hatta çocuklarımın bazı oyuncaklarını da kaldırıyorum. Ufaklari bırakıyorum ama zarar görmesini istemediklerimi kaldırırım. 

Gelip oynayıp kırip gidiyorlar koca koca çocuklar 
0 oy
(3,866 puan) tarafından
Xaxaxxaa 

Utanmazsam tvyi bile kaldırırım
tarafından
Iyiymis valla oylede yaomak gerekiyor
0 oy
(14,414 puan) tarafından
Kaldırırım kızımın zarar gelmesini istemediğim oyuncakları kaldırıyorum da onun dışında bisi yok zaten ortada
0 oy
(14,960 puan) tarafından

Bence kaldır 

Çocuk kırar annesi mahçup olur çocuğuna kızmasın :)

0 oy
tarafından
Eğer gelen misafir çocuklu ise kaldiririm canım 
0 oy
(682 puan) tarafından
Kırılacak eşyalarım genelde çok ve oyle yaramaz çocuk gelince kaldırıyorum yada orada isim yoksa kapısını kapalı tutuyorum 
0 oy
(7,221 puan) tarafından
Kaldırırım canım benim evimde öyle şeyler yok ama olsaydı durmazdı
0 oy
(53,290 puan) tarafından
ilk evlendigimde kaldirmazdim kirildi bir iki birseyim artik kaldiriyorum

İlgili sorular

+1 oy
60 cevap 1,688 göst.
0 oy
29 cevap 878 göst.
10 Mart 2022 Diğer kategorisinde Musab (1,055 puan) tarafından soruldu