+1 oy
380 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,533 puan) tarafından
Çiçeğimle güzel havayı değerlendirdik ♥️

7 Cevaplar

+2 oy
(7,107 puan) tarafından
Burası bizim evin ordaki park mı 
(2,533 puan) tarafından
Sizin ev neresi♥️ Tokat ahi evlerinin parkı burası
(692 puan) tarafından
Ay ayse ya sjsjjs seni ermiş sandı bizim ki mesude bacım sjsj
(7,107 puan) tarafından
Dhhdhdhd şaka yaptım bakım ben ya
(136,532 puan) tarafından
len kader herkeze salca olma
(692 puan) tarafından
Ahahah kıskandın mı sjsjjs
(2,533 puan) tarafından
Hep böyle şakalar mı yaparsınız ☺️ sizi tanıyanlar belli etmiş kendini ☺️
ne sakasi biz ciidiyiz
(7,107 puan) tarafından
Sevda yıkıldım sevda
(7,107 puan) tarafından
Şaka sevenlere yaparım balım linç yersem yorumu siliyorum :)
(7,107 puan) tarafından
Sevda Mesude bana dedi şaka ki yapiyorsunuz hep diye hani park nizim evin orda dedim ya git yemek ye beynine oksijen gitsin gittr
(692 puan) tarafından
Mesude bacım genel olarak birbirimize takılıyoruz alınma darılma yok bizde sjjsjs
hee ben oralari okumadimki kaderin yorumdan snr okudum
yoo aliniyozda meseka kader beni heveslendiriyo sonra dedini yapmiyo aliniyom ben
(692 puan) tarafından
Ne yapmadım kiz ben sjsjjs söyle yaparız anam sjsjs
(2,533 puan) tarafından
İyi yapıyorsunuz ben de  severim takılmayı ☺️
cocuk bakcam diyon umutlaniyom bakamiyon kendine bakiyon hep al şu aglak şimoşu gor ananin guzel gozlerini
(692 puan) tarafından
Sana da takılırız gülüm bulduğumuz yerde sjsjjs
(692 puan) tarafından
Getir siirte bakmayan namert sjsjjs yada Eskişehire tayin olursak o zaman ver sen git gavurun memleketine ben bakarım bal kuzuma sjsjjs
(2,533 puan) tarafından
Siz Siirt'te misiniz. Biz de görev için kaldık orada insanını çok sevdik nasıl cana yakınlar
kiz mesude sen aklimda hep komutan esi olsrak varsin saygilar sjsjs hayatimda komutan esiyle yazismadim sjsjsjsjs bi degisik olurlardi bizim ev asker lojmanlarinin ordaydi hep bi havali gunes gozluklu hatunlar gorurdum cocukken sjsjsjs senide alalim bizim kadroya gel takilalim
(2,533 puan) tarafından
Olur valla ☺️ birde gastamonluuu var o ablayı da çok seviyorum çok hanım hanımcık ☺️ havalı değilim her insanla oturup kalkarım hiç kendimi yüksekte görmedim. Ama eşimin mesleğinin verdiği gurur var.
gel kiz butun asker esleriyle kanka olmak istiyom benide alin şu lojmanlara iliklerime kadar garibanim bi kez girim iceriye yaa
(2,533 puan) tarafından
Aynı şehirde olsak misafir diye alıp gezdiririm seni sevdoş ☺️ Siirt'te kaldık apart lojman misafirhane hespi aynı bahçede her türden insan herkes birbirine bakıyor ama kimse kimsenin umurunda değil
en heves ettim seydi yaa cocuklukdan beri cuzdandan kimligi cikarip gosterir iceri girerlerdi len biz kucukken baksrdikda nobetci askerler gudin derdi
(692 puan) tarafından
Bizde görev için burdayız baci 2 yıl olacak temmuzda❤ iyi insanlar ya bir aile tanıdım burda sagolsun çok yardımcı oluyorlar hersey❤
(692 puan) tarafından
Ahahah siirte ben varım askom sjsj buraya yolun düşerse ben sokarım seni içeri,mesude bacımın olduğu yere gidersende o yardım eder sana kimliği verirsin girersin içeri çıkarken alırsın falan off off sjjsjsj☺☺☺☺
(692 puan) tarafından
Merkezde miydin canim☺
lan basimi belaya girmez dimi
(692 puan) tarafından
He asko seni de asker yaparlar kimliği alınca sonra icerde tutarlar seni silah milah 2. Günde operasyona falan gidersin sjsjjsjs
(2,533 puan) tarafından
Evet merkezde apartta kaldık zaten apartta her işimizi hallediyorduk kuaföre kadar vardı birde ucuz tabii ☺️  biz görev için geldik çok kalmadık eşim şimdi Hakkari'de biz yanına gidemedik yasak geldi esler gelmesin diye. Önceden tanışmış olsaydık buluşurduk canım Şubattan temmuza kadar orada kaldık
(2,533 puan) tarafından
Kimin adı yazdığına bakmıyor ki sevda kartı okutup girersin havalı havalı ☺️
(692 puan) tarafından
Rabbım tez vakitte kavuştursun balım,kızlar tepesini biliyorsan oraya 2 dakika uzakta evim❤ ah ah keşke önceden bileydim ☺☺sevdosa hava atardık sksjjs
tarafından
Ne oluyor burda bakayim ☺
oo tam benlik haa en fayakalisindan bi gozluk  bi cuzdan az dolanir cikarim
(2,533 puan) tarafından
Sevdiğim abla da geldi ☺️ evet biliyorum başka yerde nasip olur belki. Bu arada sizin isim neydi birde yaş kaç. Benim 28 ☺️
(692 puan) tarafından
Bulduk güzel sohbeti konuşuyoruz abla❤❤❤desene madem sohbet güzel bemi niye cagirmadiniz diye☺☺☺
(692 puan) tarafından
Sevdaya göre orman efendisi sjsjjs ama asıl adım Kader☺❤23 yaşındayım hepinizden gencim☺☺☺☺
tarafından
Mesude canımsın çok teşekkür ederim adım geçmiş bir bakayim dedim maşallah yavruna da Rabbım bağışlasın inşallah öp benim yerime ❤ benim adım hülya 31 yaşındayım yaşlanıyorum beee ☺☺☺ kaderim benden habersiz sohbet ediyorsunuz insan bir ablasını da çağırır bee böyle güzel sohbete bu yorgun halimle hiç yok dermiyim ☺☺
(2,533 puan) tarafından
Daha küçüksün sen ☺️ keşke tanışmış olsaydık ne güzel vakit geçirirdik Siirt'te. Apartta geliyor musunuz gezmek için akşamları çok aile gelirdi dışarıdan parkı güzel çocuklar eğlensin diye. Çok ordu evinde kaldık ama burası baya büyük çok şey barındırıyor içinde bayanlar için muazzam
(2,533 puan) tarafından
Teşekkür ederiz abla Rabbim bütün çocukları bağışlasın öperim tabii ☺️♥️ yaş almak güzel abla eğer hayatına güzel şeyler katabiliyorsan
tarafından
Amin canım amin cümlemizin inşallah Rabbım en kısa zamanda kaderime de nasip etsin inşallah çifter çifter ☺❤
(692 puan) tarafından
Ne desen haklısın abla bi daha hiç unutmam seni çağırmayı ☺☺☺❤

Minnacikim☺☺☺☺ gerçekten güzel olurdu canim inşallah başka yerde geliriz bi araya❤ bir iki kere niyet ettik ama denk gelmedi bacım hiç sjjssj inşallah bi gün nasip olur sjsj
(692 puan) tarafından
Allah razı olsun ablacimmmm❤❤❤inşallah bi olsunda kosa kosa gelecem yanınıza teyze oluyorsunuz dicem☺☺☺❤
(2,533 puan) tarafından
Senin eşin ne canım belki eşim tanıyordur
(692 puan) tarafından
Benimki tilloda çalışıyor canim merkeze gelmedi hiç,uzman❤
(2,533 puan) tarafından
Vakti geldiğinde açıyor herkesin çiçeği kadercim. Doğum sancısı çeken birine dua ettir benim doğumunda aklımda olan arkadaşlarım vardı iki tane çok dua ettik o sancıda yıllardır çocukları olmuyordu nasip oldu onlara da. En güzel zamanda sana da nasip etsin cennet kokusunu Rabbim ♥️
(692 puan) tarafından
Haklısın bacım ❤sevdos dua etti sanci anında,hülya ablam ağzından düşürmüyor Allah razı,ipek ablam hamile oda ediyor...Allah bin kere razı olsun dua edenim çok,çok şükür☺❤❤❤ inşallah en guzel zamanda gelir minnak böcüğüm☺❤❤❤
(2,533 puan) tarafından
İnşaallah kuzum artık benim de her namazımda duamdasın. Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz Rabbim dua eden insanlar çıkarsın karşına ♥️
(692 puan) tarafından
Allah razı olsun canim benim güzel yüreğinden öpüyorum ❤❤❤❤❤❤
-Reklam-
+1 oy
(692 puan) tarafından

Eridim o duruşa❤❤❤O saclar o hirka o ayakkabılar Allahim gel beni ısır diyor❤❤❤☺:D

(2,533 puan) tarafından
Fazla süslü giydirdim sanırım ☺️ şimdiden çok zorluyor beni günde 5 kıyafet değişiyoruz, gelen kargoları dış kapıyı kapatır kapatmaz oturma odasına gitmeden hemen orada açıyoruz kıyafet geldi sanıyor ☺️
(3,164 puan) tarafından
Benim duygularıma tercüman olmuşsun. Maşallah Rabbim sizlere bağışlasın. Yesin onu teyzeleri
(692 puan) tarafından
Bal gibi olmuşs balll❤❤❤süslü minnak❤❤❤Rabbım nazarlardan saklasinnn☺☺❤❤❤

Deran❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
(2,533 puan) tarafından
Amin inşaallah bütün evlatlarımızı nazarlardan sakınsın Mevlam ♥️☺️
(692 puan) tarafından
Amin canimm❤
0 oy
tarafından
Allahimm ayakkabilara bakarmisinn ya :))) tsm isirmalik ya 
(2,533 puan) tarafından
Yaa teşekkür ederiz ❤️
0 oy
(2,685 puan) tarafından
Allahim yarabbbimmmm eti pufum minnak ayaklarini yedigim kazagina guppan oldugum oyy annen yerime bi opsun seni ❤️
(2,533 puan) tarafından
Yaa çok teşekkür ederiz ♥️ öperim tabii ☺️
0 oy
(155 puan) tarafından

Maşallah ayakkabını severim senin <3

(2,533 puan) tarafından
Teşekkür ederiz ♥️
0 oy
(9,669 puan) tarafından
Ayyyy ayakkabisina bak şunun nasıl şeker maşallah herseyi tatlış ♡
(2,533 puan) tarafından
Çok teşekkür ederiz ♥️