0 oy
1,209 göst.
Diğer kategorisinde (1,125 puan) tarafından

Ya akşam akşam gülmekten öldüm karnıma ağrı girdi valla şimdi canimlar kız kardeşimin acayip derecede nazarı değiyor bildiğiniz gibi değil yani maşallah dediği üç gün yaşamıyor derler ya öyle bişey biz bile korkuyoruz bişey deme göstermeye o kadar yani.

Erkek arkadaşı 5 yıllık ilişkisi var ablası doğum yapmış bugün kardeşim de bebeğin resmini atsana demiş aman aşkım yazık şimdi bebeğe bişey dersin falan sonra gelince kendin görürsün zaten demiş.

Akrabada ailede korkmayan kimse yok şimdi sıra onlara geldi :):):)

Aranızda benimde nazarım çok değiyor diyen varmı ? 

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben de kendim çok nazar oluyorum bebeğim de öyle okuyorum sürekli eşime anneme kimi bulursam okutuyorum esnemekten gözlerden şarıl şarıl yaş geliyor okuyanların ☺ şimdi her şeyi nazara bağlamayın derler ama nazar hak sonuçta ve ben çok inanıyorum
(1,125 puan) tarafından
Hahahha kardeşim napsin ya bizim nelerimiz bozuldu valla yazmaya başlasam sabah olur oy oyy.. senin ki iki gün sonra olmuş kardeşimin dediği an gidiyor işte sorun orda yani görümcen kendi bozmuştur laf olsun diye hahhaha ;))
tarafından
Yok kız hiç fesat değildir şakalaşıyoruz işte Allah rwiazı olsun görümcelerim ablam gibidir hatta benden daha iyidirler ☺
Ama kardeşin adına üzüldüm yazık herkes her şeyi ondan biliyor artık ☺
(1,125 puan) tarafından
Maşallah canım bizde öyle görümce kelimesi bana çok uzak bacım diye konuşuruz hep .. evet ondan biliyoruz valla ne yalan söyleyeyim şimdi ama net ondan zaten :)) o yapıyor yürüyen nazarlık
tarafından
Ne güzel evet biz de bacım deriz Rabbim daha iyi etsin inşallah herkesi ❤ yürüyen nazarlık da güzelmiş ☺
(1,125 puan) tarafından
Amin canım inşallah rabbim kimsenin ağzının tadını bozmasın
-Reklam-
0 oy
(20,576 puan) tarafından
Benim pek değmiyor sanirim. Öyle bişey farkwtmedim. Şeyi merak ettim. Kardeşin bı şeye bakıp beğendiğinde maşallah der mi? Mesela ben bı bebwgi sevdiğim zaman maşallah barekallah sübhanallah derim. Böyle demek gerekliymiş. Ve hemen Ayetel Kürsi Felak nas okur bebeğe uflerim. İnsanoğlu nazarimiz degebilir elbet ama bol bol dua okumak lazım. Özellikle kardeşin Cook okumalı. 
(1,125 puan) tarafından
Okuyor canım bize gelir gelmez diyorum hemen okumaya başlıyor ama yinede nasıl bişeyaw değiyor aslında çok iyi bı insandir yardım sever iyi niyetli ama neden böyle oluyor bilmiyorum
(20,576 puan) tarafından
Valla çok zor bir imtihan. Allah'ım yardım etsin
(1,125 puan) tarafından
Amin canım cumesine ♥️
0 oy
(5,141 puan) tarafından
Benim de değiyor ama insanlara değil eşyalara :DD 
(1,125 puan) tarafından
İnsana değmesin de :))
(5,141 puan) tarafından
Aynen canım:dd

İlgili sorular

0 oy
46 cevap 1,361 göst.
0 oy
20 cevap 576 göst.
6 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde ceylanrabia (318 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 288 göst.
16 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 349 göst.
16 Eylül 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gentle Avenger (3,762 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,892 soru

23,598,464 cevap

305,884 kullanıcı

...