0 oy
284 göst.
Diğer kategorisinde (68 puan) tarafından
Ya valla yoruldum bir dk mi oturmaz insan bu saat olmuş hep bişey yapma pesindeyim sabirim benim psikolojim bozuldu şimdi çocuğu yatırıp ütü yapicam neden yani bu ev neden hiç temiz kalmaz 

8 Cevaplar

0 oy
(2,987 puan) tarafından
En nankör şey ev işi yap yap hiç biryerden belli olmaz temizlik yaptığın 
(68 puan) tarafından
Ama çok yoruldum ya zaten ellerim hep egzama oldu sürekli krem kullaniyorum ama bitmiyor ki sudan cikmiyor ki ellerim geçsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bitmez bacım bitmez Allah yardımcımız olsun inşallah 
(68 puan) tarafından
Ya gerçekten bir şarkı var ya çekip gidesim var diye onu yasiyorum bugün
0 oy
(133,756 puan) tarafından
cok yipranmissin esin destek degilmi
(68 puan) tarafından
Yok canım ne desteği yarım saat çocukla oynar oda işinde siknti yok sa
0 oy
tarafından
bende bıktım artık sormaaaa daha az önce kızımın dişlerini fırçalıcaktım her akşam yaptığımız şeyler bunlar saç tara bağla yüz yıka diş fırçala krem süt gece yatmadan bakım işte ama diş fırçasını bir sıktı ağzında alayım dedim dudağını ısırdı sonra bastı çığlığı yanağını duvara sürttü yanak mahfoldu birde onun için sinirlendim ona aldım uyutuyorum  benimde ütü işi var ev işi bitmiyor 
(68 puan) tarafından
Ayy valla bilmiyorum ne zor kadın Larin işi ya
0 oy
(1,903 puan) tarafından

Oturmaktan totom ağrıyor. 

Çünkü bebe daha karımda :D

(68 puan) tarafından
İyi değerlendir ama ben hamileyken de durmaz dim zaten çalışıyordum hattta müşteriler şaka yaparfi burdan goturucez seni doğuma diye tam olarak ta öyle oldu iş yerinden gittim hastaneye doğurdum
(1,903 puan) tarafından
Ben çalışmıyorum canım erken doğum riskim var inan yatmaktan her yerim çürüdü ağrıyor vallahi ev işi yaparken o kadar iyi hissediyorum ki bana çok iyi geliyor ev iş yemek bişeyle uğraşmak.   Helal sana valla son ana kadar durmussun orda
(68 puan) tarafından
Valla durdum 35 haftalık dogurdum ama
0 oy
(914 puan) tarafından
Çünkü ev nankör yap yap bitmiyor  hele ipin ucu kaçmaya görsün
(68 puan) tarafından
Ay sorma dün evde değildim bir gün ya evde sanki halay çekildi heryer toz
0 oy
(915 puan) tarafından
Bu akşam ağladım artik yemek de yemedim moralim çok bozuk sürekli temizlik surekli ev işi çocuk bakımı ama ben dışarıya çıkıp yagmurda yürümek istiyorum diye :(
(68 puan) tarafından
Ay bennnnde beni de alll
(915 puan) tarafından
Yâ kiz gel kol kola girip yürüyelim:)) o kadar ihtiyacım var ki çok bunaldım
(68 puan) tarafından
Valla benim de yaa
(915 puan) tarafından
Gel gir koluma senle tophaneye gidek
tarafından
Bende gelem mi :(
(915 puan) tarafından
Gel tâbi bi kolum boşta kaldı üşüyorum:)
tarafından
Ben hazırım çoktan :)))
(915 puan) tarafından
Tamam montunu giy in aşağıya sıcak çikolata içmeye gidicez:)
tarafından
Browni de isterim suan aldigim bi tuhaf klasikmis bende o icinden cikolata akanlardan zannediyorum :( :D hayal kirikligi oldu :( :))) bari duzgun bi cikolata icelim desem oda kakao ile süt karisimi cikar :((( :)))
(915 puan) tarafından
Hayaller ve gercekler duvarına çakıldın desene :))
tarafından
Aynen diyeti boşa bozdum ona yaniyorum bari değseydi :)
(915 puan) tarafından
Ahaha kilo mu veriyon :) ben de bi ara spor yapiyordum 75den 68e düştüm sonra yine saldim 71olmusum
tarafından
Evet diyet ve spora basladim ama bugun yeter artik deyip ufak bir kacamak yaptim oda olmadi :( :))) iyi kilo vermissin bende 10 kilo verirsem yeterli olucak galiba :)
(915 puan) tarafından
Ama verdiğini aldim baksana bu bi aydır hiç dikkat etmiyorum :((
tarafından
Bende zamanjnda spor diyetle 20 kilo verdim yine aldim hamillelikte :) olsun napalim yine veirirz karamsar olmayalım yeter ki :) spor ozellikle yapmak lazim istahi kesiyor cunku
(915 puan) tarafından
Yâ ben yoruluyorum o yüzden spora inan vakit kalmıyor gün içinde ev işi yemek çocuk derken kendime hiç vaktim kalmiyor kalsa enerjim yok
(68 puan) tarafından
Ay valla ne kadar uzun zman oldu Tophane ye gitmiyeli inanamazwin hava da yağmur falan da yok bacım ben de bursadayim yazdan kalma havalar maşallah ne olcak sonumuz
tarafından
Bende cok yoruliyorum ama yapamiyorum suan bebegim cok kucuk firsat kalmiyor diyette zorluyor biraz :( :) leylak kokusu
(915 puan) tarafından
Yine de maşaAllâh sana kizz
tarafından
Sagol canisi :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 195 göst.
17 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Derin1616 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 195 göst.
2 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oylesinekimsee (393 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 106 göst.
26 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emine314 (225 puan) tarafından soruldu

409,792 soru

12,319,980 cevap

38,932 kullanıcı

Kategoriler

...