0 oy
1,586 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Arkadaşı bir gün size gelicem demis.ama ben kabul etmeyi dusunmuyorum

65 Cevaplar

0 oy
(1,125 puan) tarafından
Bizimki asla eve kimseyi getirmez dışarda görüşür en nefretteigi şeydir..

Sözüm meclisten dışarı kuzum babam Derdi ki bacının kırığını abisi karının kırığını kocası getirir derdi kardeslerim abim arkadaşini getirmezdi eve .. bugüne yakışır bir söz devir bozuk malum canim
(1,125 puan) tarafından
Nerelesin kuzum
(1,622 puan) tarafından
Bu doğru gerçekten.  Abimin en yakın arkadaşı bize bir kaç kere gelmişti ama çarşıda flan abimin yanında görürdü beni. En son abim kaza yaptığında yanındaydı ondan sonra bana yazmaya başlamıştı. Tabi ben kabul etmemistm. Babasını alıp gelecekti istemeye ama ben abim duyar diye çok korktum.
(1,125 puan) tarafından
Bak işte canım o yüzden uzak durmak en iyisi dediğim gibi zaten eşim asla eve koymaz kapının önüne bile getirmez doğru olanda bu bence müge anlı da falan görüyoruz duyuyoruz eve gelenlerin sonunu
tarafından
Kayseriliyim canım
(1,622 puan) tarafından
Benim eşimde ayni şekilde.  Zaten arkadaşları da eşleri ile gelirler hep bizde beraber giderz eşimle
-Reklam-
0 oy
(9,235 puan) tarafından
Ben tanıyormuyum zaman geçirmişmiyim ozaman gelebilir
0 oy
(5,752 puan) tarafından
Esimin bekar arkadaslari var asla ve katta degil eve getirmek evin önüne  dahi getirmez bencede kabul etme su devirde kimseye güven olmaz
0 oy
(1,372 puan) tarafından
Eşimin sadece bir arkadaşı gelip gider bize. O da 20 senelik arkadaşı. O bekarken de sık sık cagirirdik ev yemeği yesin diye. Evlendi eşim karısını da tanıyordu zaten universite yıllardından. Bu kez birlikte ağırladık onları da. Eşim çok hassastır şuana kadar abileri ve o arkadaşı dışında kimseyi eve almadı almazm demek güven meselesi
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Herkes güvendiği bildigi biriyse olabilir yazmis ama malesef oyle bir devirdeyiz ki babana bile guvenemiyorsun o yuzden ben kabul etmezdim disarda buluşşunlar evimde ne isi var
0 oy
(855 puan) tarafından
Neden ki.. Bizimki ben şehir dışına çıkınca arkadasını çağırır evde yemek yaparlar bekar gibi kalırlar felan 
0 oy
(3,309 puan) tarafından
Evlilik teklifinden tutta tüm zor anlarinda yaninda olan, yasi bizden küçük olmasina ragmen yüreği kocaman olan bi dostu var. O gelmisti hatta biz davet etmiştik. Ama diger arkadaslariyla disarda görüşür. 1 kere geldi evlenirse aile olarak görüşürüz diyoruz. Telde falan konusurken laf atarız evlen falan diye ama. Sizin durumu bilemedim canim. 
0 oy
tarafından
Eşim kabul etmez bir gelip soylemez iki 

Haklısınız
0 oy
tarafından
Yakin arkadaslarini tanirim, nasil benim arkadaslsrim geliyorsa onunkiler de gelebilir tabiki. Guvenmedigi yakin olmadigi birini tutup getirmez zaten.
0 oy
(6,306 puan) tarafından
Bizde kadın erkek bir arada oturmaz o yüzden gelirler oturur çay içerler yemek vakti ise yemek yerler giderler 

Ne var bunda
0 oy
(52,826 puan) tarafından
tek erkek mi gelecek ne o oyle ev oturmasina size gelcez diyen kadınlar gibi esinin başta kabul etmemesi lazım 
0 oy
tarafından
Benimki getirmez kıskanç ama ben evde yokken Bi kere getirmiş bida getirme dedim hoşlanmam öyle bide evimde yatılı kalmış yastığına kadar yikadim
0 oy
(3,841 puan) tarafından
Yalnız orası sadece senin değil eşinin de evi 
0 oy
(1,974 puan) tarafından
Gelebilir eşim guveniyosa sıkıntı yoq zaten eşim guvnmezse işi ne ki
0 oy
(4,988 puan) tarafından
Gelse tanışırsın nasıl bir insan olduğunu görmüş olursun enazindan 
0 oy
tarafından
Ben kabul etmem şahsen, dışarda görüşsün. 
0 oy
(3,822 puan) tarafından
Ben 4 yıl eşimin arkadaşlarını sürekli davet ettim hepsi erkek iş arkadaşları. Kızımın doğum gününde bile onlar vardı. Bunda ne gibi bir sakınca var ki.
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Eşimin hiç bir arkadaşı gelmedi şimdiye kadar eşim de getirmez kimseyi. Karıma ne gözle bakacağını nerden bileyim der. Bu devirde kimseye güven olmaz...
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Geçen geldi yemek yedi çay demledim içti gitti bende oğlumla mutfakta oturduk  
0 oy
tarafından
Ben yokkende gelebilir ben varken de gelebilir ben başka odaya geçiyorum çayını cerezini hazırlayıp sıkıntı olmuyor yanı ama güvenmediğin birisiyse gelmesin tabi 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 996 göst.
21 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Ez (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 1,823 göst.
2 Mart 2020 Diğer kategorisinde busraerpolat (327 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 226 göst.
14 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Eda06 (3,738 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,103 göst.
17 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde Prens-annesi44 (518 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,994 soru

23,687,798 cevap

310,694 kullanıcı

...