0 oy
1,295 göst.
Diğer kategorisinde (934 puan) tarafından
Rabbim çok şükür ki enkazdan sağ salim çktm ailemle Mersin'e geldim ama ev yok nolur kardeşlerim yardm edin kiralar çok pahalı ... 

Bir sabah felakete uyanacamzı nerden bilebilirdim

Çok şükür ki sağ kurtuldk 

Rabbim enkaz altında tüm tanıdklarmz gitti her sabah gördüğüm komşularm arkadaşlarm akrabalrm bu açıyı anlatmaya kelimeler yetmez...

Evimi öyle braktm Mersin'e geldim ama şimdi ev yok nolur arkadaşlar ablalarm yardımcı olun bize evler çok pahalı kimsede vijdan kalmamd 10 bin kira nedir..

Ev istiyorum evlatlarmın başnn üstüne catı sıcak yuva 

Yardım edin bana Mersin'de yaşayan varsa bilen varsa ...

Rabbim kimseye böyle acı vermesin vatanmdan ayrlmak nasl zoruma gitti evlatlarm küçk yoksa orda kalr imkanım el verdikçe enkazlra yardım ederdim.. rabbim kimseye yasatmasn geçmiş olsun türkiyem ...

24 Cevaplar

0 oy
(4,060 puan) tarafından
Bilecikte olsaydın evimiz var dayalı döşeli hemn gel derdim oralarda da depremzedeler için ücretsiz kiralık evler vardı bi bakin isterseniz canim belediyeye söyleyin onlar yardımcı oluyor 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bend Mersin deyim Mersin'de öğretmen evleri depremzeler için açıldı cocuklarinla beraber orda kalabilirsin canım 
0 oy
(5,131 puan) tarafından
Konya ya gelirsen yardımcı olabiliriz 
0 oy
(5,399 puan) tarafından
Depremzedelerin  kiralarini 1 yıl devlet verecekmiş cnm o yüzden sıkıntı yapma bunu 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 109 göst.
12 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 238 göst.
12 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Karars8z (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 237 göst.
0 oy
11 cevap 214 göst.
13 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Gogolim (101 puan) tarafından soruldu