0 oy
956 göst.
Diğer kategorisinde (142 puan) tarafından
Markete gittik orda bir ayı gördü onu istedi. Üzerimde çok para yoktu zaten markete gitmeden de bir tane bir şey alabileceğini söyledim elinde de aldığı maması vardi. Yavrum alamayiz dedkm ağlamaya başladı evim yokuşta yokuşu çıkarken ağlıyor bağırıyor. Tavlamaya çalışıyorum annecim eve gidelim bak kaman var ev dede veririm sana dedim. Ayim yok ayım yok demeye başladı ayı gördü markette kucağıma zor bela aldım yokuşu çıkıyororum elimdeki yiyeceği düşürmüş aşağı kadar yuvarlanmış bir daha indim onu aldım çıktım. Zor bela apartmanın balkonunda oturanlar var inatlasiyor bağırıyor. Sesim yükseldi biraz. Orda çok utandım insanlardan. Eve gelince Allah ellerimi kirsaydi keskede vurmasaydim yüzüne vurdum. Ama içim kan ağlıyor. Kendimi çok çaresiz hissettim sarıldım kucak yaptım öptüm kokladım ama iş işten geçti offf offf. Hayatı boyunca her istediğinin olamayacağıni anlattım ama anlamıyor işte tamam diyor ama anlamıyor çünkü çok küçük 2 yaşında daha evde 5 tane ayısı var. Ben amigurimi yapıyorum söz verdim bir büyük ayı öreceğim ona ama içim çok acıyor.

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Malesef bende 1 kere oğluma vurdum yüzüne cok agladım hemen piskoloja randuvu aldım birkaç tedavi oldum o gün bugündür asla vurmam inan bazen cok zorluyor tedavi olmasaydım kesin vurudum diyorum iyiki tedavi olmuşum şimdi ölebir sinir durumu olunca üçe kadar sayıyorum aynısını yapıyorsa duvarda 3 dk lık bekleme cevazı veriyorum oğlumda cezasını uyguluyor bende yanına oturup beklieyip sakinleşiyorum daha sonra sarılıp birbirimizden özür diliyorum neden ceza aldığını sölüyorum bence 1 defada olsa terapiye git kuzum onlar yön gösteriyor
-Reklam-
0 oy
(7,455 puan) tarafından
Bazı yorumları okurken şok oldum ne demek normal olabilir veya olur küçük dokunuşlar kendinize gelin lütfen burda bahsedilen bir bebek 2 yaşında ve sendromda ya da değil farketmez savunmasız küçük annesine muhtaç ne demek el kaldırmak vurmak bunu normalleştirmeyin lütfen uzman desteğine ihtiyacı var bu annenin 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 407 göst.
14 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sena98 (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 903 göst.
15 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bayannn1 (1,142 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 534 göst.
6 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Papatya1308 (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,063 göst.
8 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Damlasafis (111 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,572 soru

23,652,175 cevap