Bir anne baba kız çocuğu istiyorum dedikleri zaman ay ne kadar tatlı ya diyerek yorum yapıyor bizim insanımız ama ben erkek çocuğu istiyorum diyen anne babaya bu erkek aşkımız ne zaman bitecek. Niye illa erkek diyerek yorum yapılıyor. Neden yani erkek isteyen bir çift illa doyum devam etsin düşüncesi ile mı istemek zorunda erkek çocuğu sevemezler mı yada bir insanın 2 kızı var nasip ederse bir de oğlum olsun istiyorsa illa kızı kucumsedigi için mi olmak zorunda. Ayni durumda 2 oğlu olan bir cift bir kızım olsun dediği zaman Allah iki meyveden de versin diye dua ediyorlar. Bir oğlum var hamile kalmadan da oğlum olacak diye hissettim hepte oğlum olacak dedim hissettiğim buydu ama insanlar hep eleştirdi sanki padişaha şehzade doğuyor dediler. Ne alaka ben erkek bebeği sevemez miyim şimdi birde kızim olsun istiyorum bu kendi kötü bir anne mı yapar. Tabiki cinsiyetin önemi yok ama insan bu nefis var kalbimde mutkala bir arzu var. Ama nasipten de öteye gidilmiyor. Kalbindeki olmadı diye isyan etmemek gerekiyor. Ama bu erkek çocuğu isteyen çiftlerin linclenmesi üzüyor beni