Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Oğlumun fotoğraflarından dediğimden daha, fazlasını alan kaynanam
0
oy
583
göst.
27 Mart 2023
Aile
kategorisinde
Anneymben
(
621
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar merhaba ben oğluma 1 yaş çekimi yaptırdım 15 tane foto çıktısı verdiler bugün aldık iftar için kaynanama geldik bende fotoları yukarı çıkartıp baktım kaynanam geldi seç Bi tane al hadi dedim 2 tane alıyım dedi bende albüm yapacağım anannesi halası teyzesine de vereceğim o yüzden dedim 2 tane diye de neyse al hadi dedim ben mutfağa gittim içinden Bi tane daha almış ben 3 tane aldım haberin olsun dedi iyi dedim gönülsüzce o zaman halasına ver dedim yok veremem ben babanneyim alırım diğerleri almasa da olur dedi bişey demedim ama sinirden kendimi yedim şimdi 1 tane halasına 1 tane anneme 2 tane teyzelerine vereceğim geriye bana bişey kalmıyor 2 tane foto kalıyor sadece diğerleri aile çekimi şimdi diyorum. Gidip alayım habersizden görsün gününü geri de boşver diyorum sizce ne yapayım
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
23
Cevaplar
+1
oy
27 Mart 2023
Meleksone
(
2,424
puan)
tarafından
cevaplandı
Tekrar çıkart, kötü bir şey göremedim ben burda.
27 Mart 2023
Anneymben
(
621
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım ben en baştan bebeklik fotoları da çıkartıp albüm yapacağım diyip çekimde albüm almadım ki birer tane veririm diyip söyledim ben babanneyim ben alayım da diğerleri almasa da olur dediği kişi de anaanesi teyzeleri kendi kızına vermezse vermesin kendi layık görüyorsa eğer ki konu benim zıttıma gidip 2 tane alıyım demesi hadi 2 yi geçtim 3 tane alması diğerleri de insan yoksa çıkartırım zaten iki dk lık iş önemli olan orda benim verdiğim kararın tersini yapıp diğer insanları küçümsemesi
27 Mart 2023
Meleksone
(
2,424
puan)
tarafından
yorumlandı
Yani benim ki pek umursamaz bence bu davranış hoşuma bile gitti. Demek ki seviyor vs. Dün iftara çağırdı kuzum bardağı düşürdü kırdı bakıyor bir gittim bağırmışım önümden de çekilmiyor çocuğu alıyım..
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
27 Mart 2023
Kukuli
(
15,415
puan)
tarafından
cevaplandı
Keşke fazladan çikarttirsaydin.
27 Mart 2023
Anneymben
(
621
puan)
tarafından
yorumlandı
Anlaştığımız paket öyleydi canım 1500 TL karşılığı albüm olmuş alsam önemli değil ama ben en baştan birer tane vereceğim dedim ama ne desem tersini yapıyor sinir oluyorum tersine gidince
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Mart 2023
Esina11
(
828
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim annem de anane halasina vermem olur biter onun hakkını sen almış oldun derdim
27 Mart 2023
Anneymben
(
621
puan)
tarafından
yorumlandı
Öyle yapacağım tekrar da çıkarırım konu alması almaması değil ama en baştan birer tane veririm hepinize anca yeter dememe rağmen 2 yi istemesi ardından benden habersiz 3. Alıp aldım demesi insan Bi alabilir miyim planım var mı der ben babanneyim diğerleri almasa da olur demesi ne kadar doğru
27 Mart 2023
Esina11
(
828
puan)
tarafından
yorumlandı
Çok yanlış sen babaannesin işte biraz ağır ol denilmeli ama denmiyor iste
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Mart 2023
Ozlem.oz
(
42
puan)
tarafından
cevaplandı
Bence alıp kopyalayın fotoğrafçı da ya da fotoğrafçıya gidin daha silinmemiştir yeniden bastırtın
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Mart 2023
Baby boyum
(
122,967
puan)
tarafından
cevaplandı
sinirden kendini yiyecek ne var bunda kiz ☺️ git fotocuya cikarttir istedin kadar ne dert ediyon
27 Mart 2023
Anneymben
(
621
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok kız çıkartırım bir sürü fotoğrafcı var zaten iki dk lık iş konu o değil ben en baştan birer tane vereceğim hepinize dedim anca yetiyor dedim anlaştığımız paket 15 foto çıktısı yoksa fazla da isterdim 1 dememe rağmen 2 tane daha sonra da benden habersiz 3 alıp aldım Haa demesi insan bir sorar alayım mı lazım mı başka planın var mı der en güzellerini seçip seçip aldı bir de diyor ki ben babanneyim alırım diğerleri almasa da olur diyo diğerleri dediği annem kardeşlerim
27 Mart 2023
Baby boyum
(
122,967
puan)
tarafından
yorumlandı
germe kendini bosver alsin ne etcek foti dedigun neki kagit sonucta evlat senin cani sagolsun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Mart 2023
131221
(
1,276
puan)
tarafından
cevaplandı
Anne o zaman çoğaltalım öyle al deseydin veya çoğaltıp verse idin keşke.. sıkma canını çıkartırırsın yine.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Mart 2023
Ynms14
(
2,550
puan)
tarafından
cevaplandı
Aman alsn canım ben çok almasında bir şey görmedim gidip fazladan çıkartabilirsn ama ben babannneyim diğerleri almasa da olur kısmı sinir bozucu sen bbanneysen diğerleri de annanne teyze yani
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Mart 2023
irmikmoms
(
451
puan)
tarafından
cevaplandı
Sen fazla almasına değil yaptığı görgüsüzlüğe sinir olmuşsun doğru yani sen ne diyosan onu yapsa daha iyi olurdu 1 taneyse 1 tane al dimi işte illa ki ben kaynanayım ne dersem yaparım diye düşünüyorlar oğullar onunya ondan olan evlatta onun sanki.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Mart 2023
ikbal
(
51,000
puan)
tarafından
cevaplandı
hala ve teyzelere verme
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Mart 2023
Can__can58
(
5,406
puan)
tarafından
cevaplandı
Hepsi mi ayni **** olur, ben de bir keresinde kaynanama 2 resim verdim magnet dolaba assın diye bir dedi kiracımın kızı kıskandı kaldirdim bir dedi nazar olmayin diye kaldırdım =))) sanki mutfağı yol geçen hanı herkes bize bakacak
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Mart 2023
Minikmeleklerim
(
7,793
puan)
tarafından
cevaplandı
Tüm resimlerden vereceğin sayı kdr çıktı alsana ne bu kdr dert ettin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Mart 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Bunda kötü bir şey göremedim havadan nem kapar gibi bir şey olmuş kadın torununu seviyor fotoğrafı fazla olsun istiyo. Çok istiyorsan gidip bir tane 2 tane daha çoğaltır sın imkansız bir şey değil böyle bir şey için kalp kıramaya gerek yok bide kadın sana haber vermiş sen orda ses etmeyip sonradan gizlice alıcam diyor sun ne kadar ayıp
27 Mart 2023
Anneymben
(
621
puan)
tarafından
yorumlandı
Benşm annemde torununu çok seviyor neden diğerleri önemli değil diyor
27 Mart 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Orda yanlış yaptığı ama senin o an tepkini göstermen lazım Dı ki oda çizgisini bilsin sen şimdi ne yapsan da boş. Anne niye öyle diyorsun senin torununsa annemin de torunu ne demek onlar almasada olur deseydin ne saygısızlık olur Du ne de kavga çıkarırdı böyle desen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Mart 2023
Birbalannesi
(
17,145
puan)
tarafından
cevaplandı
Halasıyla konustuğumuzda seninkini annene verdim derdim baba tarafına da başka vermezdim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Mart 2023
Lavinnya
(
1,144
puan)
tarafından
cevaplandı
Kopyalattirin aynisi cikiyor herkese dagitin bu kadar buyumesin konuda.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Mart 2023
Zehra1206ay
(
246
puan)
tarafından
cevaplandı
Keşke hiç vermeseydin o ne demek ben babanneyim diğerleri ne sende halasına seninki ni anneme verdim ordan al de sinir insanlar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Mart 2023
Betiz
(
6,438
puan)
tarafından
cevaplandı
Vallaha onlar almasa gibi bi cümle kurduysa çıkarken 2sini alır koyardım çantama soruncada herkese bir tane derdim yada görümcene verme annenden al de direk
28 Mart 2023
Anneymben
(
621
puan)
tarafından
yorumlandı
Ay yaptım valla birini. Aldım sorarsa. Da. Bilmem nerde 3 tane alıyım dedin kayıp mı ettin. Derim kendi utanmıyor ben niye utanayım
28 Mart 2023
Betiz
(
6,438
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen öyle hayır şu babannelerin kendilerini üstün görmesi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Mart 2023
Sever
(
1,760
puan)
tarafından
cevaplandı
Yani sende suç madem dağıtacaksin eski devirde değiliz cogaltsaydin ayrıca yani neden dağıtıyorsun herkes çocuğunla resim çekip çıkartsin saçma bence
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Mart 2023
Caglakaratekinn
(
5,302
puan)
tarafından
cevaplandı
Kendin verseydin keşke bu da senin diye. Almış sende iyi demişsin alman hoş olmaz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Mart 2023
Aaadeyyo
(
2,448
puan)
tarafından
cevaplandı
Çıkardıkların sana kalsaydi onlarada Whatsapp dan atsaydın fotoğrafçıdan orijinalini alıp
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Mart 2023
Kumsal1
(
3,464
puan)
tarafından
cevaplandı
O fotoğrafları al fotoğrafçıya git, aynısını kopyalayıp çıkarıyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
1
2
sonraki »
İlgili sorular
+1
oy
7
cevap
305
göst.
Paylaşırsan rabbim daha fazlasını verir lafına kanıt
11 Aralık 2022
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
0
oy
17
cevap
1,001
göst.
Lütfen kötü yorum yazmayın yeterince yıprandım sadece yazdıgım kadarını biliyorsunuz daha fazlasını degil
20 Eylül 2019
Aile
kategorisinde
2 paşa annesi
(
56
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
3
cevap
211
göst.
Ultrason fotoğraflarından cinsiyet tahmini yapabilir misiniz
11 Ekim 2021
Diğer
kategorisinde
Yasminsem
(
24
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
0
cevap
99
göst.
Ultrason fotoğraflarından anlıyor musunuz???
1 Ekim 2021
Diğer
kategorisinde
Fatmabttl
(
25
puan)
tarafından
soruldu
ilk
gebeliğim
ultrosan-tahmin-cinsiyet-bebek-gebelik