0 oy
824 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,519 puan) tarafından

Kızlar evimiz kendimizin kredi ödüyoruz 2.5 senelik yeni bina küçük bi ilçede yaşıyorm evimi çok seviyorum. Okul var çarşıya yakın yeni hastane yapıldı bide. Yeri flan gayet güzel. Evimde güzel. Eşim evlendiğimzden beri müstakil ev istiyor e dedm o zaman müstakil alsaydn Baktm yoktu diyor. Şimdi bi yer bulmuş görevden gelince bakcam oraya diyor. İçime bi sıkıntı oturdu. Asla istemiyorum müstakil ev. Gidicem başka ev bir sürü masraf çıkacak.  Kendi evimin hiç bir masrafı yok. Nasl vazgeçircem eşimi hiç bilmiyorum adam resmen aşık müstakil eve. Kaynanamgiljn evi müstakil diyorm var ya gidip geliyorz. Yok diyor.  Kaynanamgilde  4 5 sene önce yaptırmış. Eşimde hep müstakil de büyüdüğü için apartman sevmiyor. Ne yapcam kızlar ben yaaa :(((

27 Cevaplar

0 oy
(1,111 puan) tarafından

Ayy ben müstakil eve aşiğim 

2 katlı olsn villa tarzında kocaman bahçesi 

Hep hayalim 

İnş bi gün nasip olur.

-Reklam-
0 oy
(4,099 puan) tarafından
Apartmanda oturyrz Allah bliyo ya bizde müstakil bulamayınca mecburiyetten aldık evi Eşmde bnde müstakil ev aşığıyz inşallah ölmeden nasp olr diyoruz 
0 oy
(5,517 puan) tarafından
Demek her erkekde bu aşk var benim eşimde  çok seviyor  ve arsaları var müstakil ev yapacakmış  bahçeli  apartman güzel ama o komşu sesleri yokmu hale  gorgusuz  sekil de bağıranlar sanki üstte alta insan yokmuş gibi davrananlari boğazım var
0 oy
(7,903 puan) tarafından
Dejavu oldum sanırım aynılarını daha önce yazmış mıydın yoksa başka birimi yazdı 
0 oy
tarafından
Kizz ya insan sevmez mi istemez mi ben çok istiyorum sürekli değil ama yazlık için çok istiyorum bizde Apartmandayiz çocuklar boğuluyor akşama kadar 
0 oy
(9,108 puan) tarafından
Benim eşim de aynı. Köyde müstakil evde büyümüş. İstediği gibi evin önüne çıkmış oynamış eve tıkılı kalmadık diyor. Ben de tam tersi hiç sevmiyorum apartman hayatına alışmışım. Evimi de çok seviyodum. Alırken her şeyini kendim seçtim spotunu fayansını dolabını mermerini. O eve gelin gittim. O evde çocuklarım oldu. Çok özlüyorum evimi. Ama depremde ağır hasar aldı gitti. Uzaktan bile göremiyorum artk. Eşim müstakil bir evle takas edecekti ben kabul etmedim. Çocuklarla sobalı evle uğraşamam dedim. Pişman değilim gerçi gidecek varsa o evde yıkılırdı. Kısmet heralde. 
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Herkes müstakili övmüş uzak uzak bahçeli olabilir  evimiz 3 katlı zemindeyim diğer iki kat kaynanamın bahçem yok önümüz 3 yol ağzı evet istediğim saatte temizlik yaparım ama komşuluk burada da önemli yan komşum öküz gibi gece 2de 3de bağrışmaları bitmez haftasonu sabahın köründe süpürge açar bakarsın duvara birşeyler yapar demez komşuluk hakkı var bebek var falan apartman kuralı diye birşey var Ve herkes uymalı yok benim çocuğum var ee napayımla ilerlersen tabi apartmanı beğenmezsin bol şikayet alırsın nemi zeminse tozu toprağı da bitmiyor bana görede apartman canım 

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 880 göst.
25 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,519 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 132 göst.
1 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 722 göst.
8 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Ozlemyy (987 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 950 göst.