0 oy
857 göst.
Diğer kategorisinde (8,959 puan) tarafından
Bayramda kaç takım alıyorsunuz kıyafet ben 1 takım aldım uygun bişey bulursam bir takım alayım diyom sonra almıyem para harcamıyem diyom

31 Cevaplar

0 oy
(7,375 puan) tarafından
Valla canım kız kardeşim almış bide biz normal alıyoruz özellikle bayram için değil 
-Reklam-
0 oy
(6,124 puan) tarafından
Bayrama ozel almiyorum gittigim zaman ne eksigi varsa begendigim ne varsa aliyorum canım yarin eksiklerini alcam mesala esortman tişört kotu kisa geliyor kot alırım gömlek begenirsem keten beyaz ariyorum bulursam evdede kombinlerim kiyafetlerini bayram icin karışık
0 oy
(3,081 puan) tarafından
Gömlek pantolon hırka var zaten o yüzden almadım. Alsam da 1 tane alırdım
0 oy
(2,746 puan) tarafından
Bir alıyorum 
0 oy
tarafından
1 takım alacam ben
0 oy
(5,399 puan) tarafından
1 tane kot salopet içine içlik, bir de alt üst takım şeklinde sipariş verdim bakalım. 
0 oy
(2,367 puan) tarafından
Bayramlık almadım gerek yok her bayram bayramlık alınacak diye bir kural yok bana göre canım 

Alana saygım. Sonsuz tabikide israftan korkuyorum 
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Bendebi takim aliyorum kendime yetiyor yani ya bi elbise ya bi etek üst. Bazen şala bile gerek kalmıyor. Genellikle kızıma alıyorum bu bayram hem kızıma hem oğluma inşallah
0 oy
tarafından
Normalde bayrama hiç birşey almam ama bu bayram çok başka olucak benim için 3 tişört 2 hırka 4 pantolon 1 ayakkabı aldım kendime 
0 oy
tarafından
2 çocuğum var birer takım aldım yeterli 
0 oy
(2,401 puan) tarafından
Benim kız büyüdü teyzesi hediye gelen kıyafetleri artık olmuyor yada ek gida döneminde kirlendigi için giyilmez hamde o yüzden hem bayramlık hemde günlük kıyafetler alicam bakalım ne kadar tutacak hanfendinin kıyafetleri 

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 658 göst.
0 oy
10 cevap 271 göst.
6 Şubat 2025 Diğer kategorisinde BirAnne93 (753 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 405 göst.
18 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,306 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 244 göst.

412,765 soru