0 oy
1,942 göst.
Diğer kategorisinde (1,876 puan) tarafından
tarafından yeniden kategorilendirildi
Evimiz yok arabamız da yok sadece 3 tane 25 gr dan bilezik var başka hiçbir birikimimiz yok. Bitcoin borsa oynamış para kaybetmiş bilezik istiyor borcun ne kadr olduğunu sormadım bileziğin kac tanesini istediğinide sorsam çıldırcam biliyorum zaten 5 10 bin olsa oderdi 7 senedir ilk defa markete çıkmadık. Oğlanın sünneti var önümüz bayram bi çözümün var mı diyorum m.l gibi suratıma bakıyor çünkü bilezikler e güveniyor süre verdim cesaretimi toplayıp gitmek istiyorum çocuklarım böyle embe.s.l biriyle büyümesin istiyorum sizce doğru mu yapıyorum 

21 Cevaplar

0 oy
(3,106 puan) tarafından
Bende bu kocaları anlamıyorum parayı bitcoine yatırırken sormazlar. Kaybedince de karısının altınına dadanırlar. Ver yada verme diyemem ama bu adamla ömür bir geçinebileceğinden emin değilsen tek güvenceni de eline teslim etme derim. Vereceksen de öylece çıkarıp verme hepsini. Ne kadarmiş sor ben şu kadar veririm gerisini de hallet kendin bana sormadan bı iş yaptın madem bunun da altından kalkarsın de. 
(1,876 puan) tarafından
Vermiycem babasıyla halletsin gitsin ona borclansin taksitle falan ödesin olmadı boşanalim ne hali varsa görsün derdim sadece para değil derdim bu kadar ******** bi insanla evli olmak çocuklarımı onla büyütcek olmak
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,493,642 soru

24,403,596 cevap

350,324 kullanıcı

...