0 oy
908 göst.
Diğer kategorisinde (1,517 puan) tarafından
Kızlar abimlerin fabrikasında 3 tane 5 er kilo yağ vermiler gelinimiz de birini anneme vermiş annemlerde tüketmedigi için bana verdi bunu da gordu görsunde sonra anneme demiş ablam muhtacmi sen ona verdin hepsini diye abimde demiş arayın getirsin annemde babama demiş git marketten al gel getirmiş vermişler velhasıl dün mesaj atmış yemeğe çağıracam diye şimdi ne tepki verim ne diyim ben. 

27 Cevaplar

0 oy
(14,420 puan) tarafından
Ay çüüüşşşş artık ya bu nedir,bu nasıl karaktersizliktir 

Annen kime isterse verir keyfinin kahyasımıymış 

Bi güzel ye kuzum kudursunlar hiiiç istifini bozma
-Reklam-
0 oy
(10,128 puan) tarafından
Ben olsaydım kesinlikle o yağı geri yollar yemeğe gitmezdim şok oldum yaa ne biçim kardeşlik bu kurban olurum kardeşime ben elinden gelse ağzındaki lokmayı bana verecek 
0 oy
tarafından
Annene vermis o artık annenin. Onlar ne karışıyor ki kime isterse verir. Ne kadar ayıp ya . Abinde sanane sen ne karışıyorsun. Ona bakarsan işyerinden bana verdiler sana değil bunun hesabını soramazsın deşeymiş ablana. Dengesizlere bak.
0 oy
(1,386 puan) tarafından
Yaginizi falan bitiririm ben gelmeyeyim muhtaç da değilim zaten derdim ben olsam
0 oy
tarafından
Giderim ama yağ alıp giderim mal değilse anlar yani
0 oy
tarafından
Yuh abim öyle yapsa bidaha konusmam asla ne biçim abi bu 
0 oy
(1,003 puan) tarafından
Gittin mi merak ettim
(1,517 puan) tarafından
Gitmedim tabi bu olayların benim bildiğinden haberi yokki annemlerin hatıri için sustum

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 483 göst.
0 oy
36 cevap 1,456 göst.
14 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 765 göst.
26 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Kurabiyelerinannesi (2,722 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 659 göst.
20 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,876 soru

12,364,400 cevap

41,846 kullanıcı

Kategoriler

...