0 oy
1,839 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Merhaba arkadaşlar hayırlı akşamlar yani söylenecek o kadar çok şey var ki yani söylememek daha iyi sadece özet geçmek istiyorum yani 5 senedir evliyim eşim de seviyorum ev içinde yaşıyorum annesiyle babasıyla beraber yemeği olsun temizliği olsun hepsini yapıyorum oğlum var 3 yaşında yani tatlı olsun yemeğim olsun her şeye dört dörtlük yapan bir insanım ne yapıyorsam eşime yaranamıyorum sürekli Kafa çeneni sus konuşma benimle benimle muhatap olmak istemiyor sürekli böyle aşağılıyor yerden yere vuruyor itiyor beni çok yoruldum bu durumda ne yapmam lazım ne olur bana akıl verin düşünmekten kafayı yiyeceğim artık yani diyor ki benim hiçbir şekilde konuşma konuşma onunla konuşmamı istemiyorum neden yani niye böyle yapıyor bana

46 Cevaplar

0 oy
(13,363 puan) tarafından
Eski postlarına baktım. Rezilsin. Adam ne kadar rezilse sen de o kadar rezilsin. Seviyormuş bu sevgi değil. Evladınıza şiddet var nasıl annesiniz ya siz hala nasıl sevgi bu da bitmıyo. Vallahi kötü konuşucam zor tutuyorum kendimi. Bunun adı çaresizlik değil. Sokakta hayvanı itip kakınca bir daha yanına yaklaşmıyor sen hala kendini sevdirme kabullendirme peşindesin 
-Reklam-
0 oy
(27 puan) tarafından
Herşeyi kabullendin anladık da 3 yaşındaki çocuğu dövmesini nasıl kabulleniyorsun be kardeşim yapmayın Allah aşkına
0 oy
(4,393 puan) tarafından
Arkadasim ozur diliyerek soyluyorum anlattiklarini sadece hizmetciler yapar. Sen kendini hizmetci gibi pervane edersen o da seni oyle gorup horlar. Kadin dedigin esine ve ailesine kendini heba etmemeli bence, bir durusu olmali, hayatta bi amaci olmali ki erkegi de ona o sekilde yaklasmali. Malesef senin nezdinde soyluyorum burda bir cok arkadasim ev isi yemek yapmayi meziyet gibi soyluyor ama bunlari herkes yapiyor zaten. Cocuguna iyi egitim veriyomusun, kendini gelistirecek bisey yapiyomusun bu bi kitap okuma bile olabilir, hayata karisiyomusun, yeri geldiginde kendi degerini bildiriyomusun; yok. Tabi adamda seni kendini koydugun konuma gore gorur.

Muhtemelen sevgi de yok, he ben olsam ceker giderim. Seni bilemem ama yatip kalkipta koca koca diye olme derim sana. Biraz sesin  ciksin, tavrini koy.
0 oy
tarafından
O adam senin kocan bile değil. Boşamışsınız. Hâlâ eşim eşim diyip duruyorsun. Seni geçtim çocuğu mundar etme bari. 
0 oy
(986 puan) tarafından
Siz bosanmamis miydiniz nasl seviyorsun nasıl aynı ev 
0 oy
tarafından
Canım sen bu pezevengi bosayamiyor musun . Tülbent yapiyosun kürtsün galiba. Nerede yaşıyorsun Diyarbakır'da yaşıyorum ben.  Ailen arkandaysa boşa gitsin valla hayat devam etmez böyle. Çocuğun da sen de mutlu değilsiniz zaten niye kendini bu kadar ezdiriyorsun

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,080 göst.
8 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,011 göst.
12 Mart 2023 Diğer kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,513 göst.
4 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 792 göst.