0 oy
669 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (141 puan) tarafından
Aileme geldim bayram için babam hep pazar alışverişi senden markete sen git falan diyor bugün elektrik faturası gelmiş elektrik faturasıni bu ay sen öde dedi geçen gün oğluma eczaneden iştah şurubu aldırdım babama 155 lira tuttu 5 lirasına kadar aldilar. Bu durum çok canımı sıkıyor normal mi ben mi abartıyorum. Geldiğimde yük olmamak için geçen gün 3 kilo.zeytin 1 kilo tereyağı biraz da marketten mercimek irmik gibi evin ihtiyaçlarını aldım ona rağmen yük gibi hissediyorum. Sürekli altın alıp kenara atıyorlar durumları iyi daha iyi olsun. Ama ben evlatlariyim oğlumda torunları bilmiyorum benim kızım benim ziyaretime gelse para istemeyi bırakın onlara para bile harcatmam. 

22 Cevaplar

0 oy
(1,095 puan) tarafından
Ben olsam gitmem 
-Reklam-
0 oy
(829 puan) tarafından
Benim ailem böyle değil sürekli ararlar gelin diye geçen gittik eşim tatlı aldı diye kıyameti kopardi annem eşim kurşunlandı yürüyemiyor diye kardeşim bekar çalışıyor bu bayram 2 bin TL göndermiş bayram alışverişinizi yapın diye yoğurt süt peynir yeşillik ve ekmeğimizi onlar gönderiyor bı kardeşim de bulunduğumuz yerde çalışıyor her bize geldiğinde herşeyi alıp getirir ben birşey götürsem kıyameti koparır ama kaynnamlar öyle değil eşim çalışmıyor bu bayram kolasinj tatlısını o aldı kaynnama para verdi kendine bayramlık al diye yok demedi kadın habire paramız yok diyor kayınpeder çalışıyor kaynım çalışıyor bu halde bile eşimden istiyorlar 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 574 göst.
28 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mother.00 (592 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 528 göst.
0 oy
7 cevap 395 göst.
0 oy
10 cevap 718 göst.
14 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,391 puan) tarafından soruldu

Kategoriler