0 oy
419 göst.
Diğer kategorisinde (544 puan) tarafından
Merhaba kızlar 35 haftalığız çok şükür doğum yaklaştıkça çok korkuyorum canım çok tatlı yapamam diye düşünüyorum normal mi sezaryan mı kararsızım aklımda deli sorular yardımcı olun lütfen :(.   

( Dünyada tek doğuran ben değilim ama neden öyle bi psikoloji oluyor )

27 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben de yapamayacağımı düşündüm ilk başta epiduralli normal doğum istedim yapacaktım ama hastaneye gidince surekli alttan muayene edince dayanamadım sezeryan jstedim kendi isteğimle ve oldum iyikide olmuşum ya ben normal doguramazdim şuan normal doğum sancısı nasil bisey hiç bilmiyorum tatmadım o duyguyu
-Reklam-
0 oy
(1,040 puan) tarafından
2 doğumunda sezeryanla oldu 
0 oy
tarafından
Normalden sezeryan dönüş yapan ben 
0 oy
(6,897 puan) tarafından
Canım bünye meselesi bana normal kolay gelir sana sezaryen o yüzden korkma hayırlı kolay doğumum olsun diye dua et her ikisini yaşamış biri olarak ben yine normal derim cunku ben hemen ayaklananadım çok sıkıntiliydi görümcem in eltisi de ve arkadasim ama hemen toparlandı 
0 oy
(2,943 puan) tarafından
Normal doğum yapmadım. Ama ona rağmen normal diyorum. Eğer anne ve bebek için endişe yoksa. Sezaryan çok daha korkunç, zor ağrılı ve iyileşmesi uzun bir süreç. 

Kızım 20 aylık. Hala soğuk alsam dikiş yerim 3 gün zonklar. Ayrıca bel ağrısı kaldı hiç geçmedi hemde ne ağrı. Yani herkeste aynı etki olmaz belki ama yok yok kesinlikle normal doğum. Ben mecbur kaldım acil alındım. Yoksa çatım dar olmasına rağmen deneyecektik. 
0 oy
(576 puan) tarafından
Şimdiki aklım olsa sezerysn doğururdumm :( çok cesaretliydim normal doğuma :) 
0 oy
tarafından
Normal doğum der susarım 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 53 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Elfu (687 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 88 göst.
30 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prenses_1prens (597 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 73 göst.
0 oy
1 cevap 38 göst.

408,538 soru

12,275,730 cevap

37,744 kullanıcı

Kategoriler

...