0 oy
769 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (104 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
.......

57 Cevaplar

0 oy
(440 puan) tarafından
çok seviyorum ,babam gibi.  geldiğimden beri bani evladı olarak gördü ben de onu öyle. Hatta kaynanam hep söyler sen babanı benden çok seviyorsun kapıdan girer girmez babam nerde sorarım)) 
-Reklam-
0 oy
(2,209 puan) tarafından
Çok severim Allah başımızdan eksik etmesin ❤️
0 oy
(20,617 puan) tarafından
Severdim rahmetliyi..
0 oy
tarafından
Çok severim kayınpederimi ha babam ha kayınpederim benim için fark yok.
0 oy
tarafından
Çok seviyordum:(( 3 ay önce vefat etti aniden ahhh ahhh öz babam gibiydi ruhu şad olsun
0 oy
(7,442 puan) tarafından
Pamuk ya seviyorum ben raziyim Allah'ta ondan razı olsun 
0 oy
tarafından
Allah razı olsun bi zararı yok bana evlatlarına düşkün işinde gücünde evlerine gidince de bi sofrada görüyoruz evde durmuyo çiftçi kendisi Allah kaynanamla huzurlarını bozmasın bi kötülüğünü görmedim 
0 oy
(8,818 puan) tarafından
Kendi annem gibi kimseyi sevemem nekadar ıyı olursa olsun
0 oy
(13,848 puan) tarafından
evet çok sağ olsun hep sorar ne istiyorsun bebeğe bi şey lazım mi canın bi şey istıyor mu paran var mi dıye

aileden ilk tanıdığım oydu 
0 oy
(51,770 puan) tarafından
siz kardesin ve sen ayni evde yasiyordunuz demi
0 oy
tarafından
Allah için sevmiyorum, ve eminim ki duygularımız karşılıklı... (o da beni sevmez) 
0 oy
(1,071 puan) tarafından
Valla nefret bile etmiyorum o kadar uzak yani. Cehenneme direk inşallah.. rahmetli kaynanama.cektirdikleri için 
0 oy
(1,250 puan) tarafından
Bende hiç anlasamam onun yüzünden eşimle boşanma aşamasına bile gelmiştik on yıllık evliyim 9senedir evim ayrı ayda yılda bir giderim ama o zaman bile geriyo beni sadece bana karşı değil ama adamın yapısı öyle herkesle kavga eder bağırır çağırır evde terör estirir kaynanam nasıl çekmiş yıllarca helal kadına onuda sevmem ama takdir ediyorum yani en iyisi olabildiğince az görüşmek başka carede yok çünki
0 oy
(531 puan) tarafından
Seviyorum ama bazı huylarını sevmiyorum bizimki de biraz eski kafalı ve sürekli para konusunu açıyor bunu sevmiyorum ama birlikte oturuyor olsaydım galiba hiç sevmezdim eltimin biri hiç sevmiyor o yaklaşık 2 sene birlikte oturdu gıcık kaptı kaynanama kayinbabama
0 oy
(10,123 puan) tarafından
Sevmiyorum Rabb'im bana yasatigini yanına bırakmasın ama nefrette etmiyorum artık. Eskiden nefret ederdim 
0 oy
(2,386 puan) tarafından
Nefret ediyorum içimden bir kaşık suda boğmak geliyor. Ne adına ne de sıfatına tahammülüm yok. İyi ki de görüşmüyoruz acaip bir nefretim var ona.
0 oy
(14,713 puan) tarafından

Böyle birine sevgi olmaz 

Ben seviyorum biraz fazla konuşuyor her şeye yorumu bilgisi var kendince kendi çocukları da bu huyunu pek sevmiyor :)

0 oy
tarafından
Kaynanama bakarak seviyorum ama normal insan gibi benim için ha var ha yok ölse ağlamam herhalde 
0 oy
tarafından
Beni anlatıyorsun gibi sırf oğluyla tek başımıza bir hayat yaşadığımız icin beni hic bir zaman sevmedi biliyorum sevmeyecek de
0 oy
(1,244 puan) tarafından
Eskiden evet ama  gerçek yüzünü gördugumden beri nefret bile etmiyorum ama eskiden babamdan öte severdim 

İlgili bir soru bulunamadı

410,664 soru

12,355,663 cevap

40,961 kullanıcı

Kategoriler

...