Kızlar görümcem 5 aydır bizde , deprem nedeniyle dersanesi yıkıldi , üniversite sınavına hazırlanıyor lise sonda , bize geldi su an burda dersaneye gidiyor ve sınava hazırlanıyor , saolsun kendi yatağını yapıyor kaldiriyor , ama gün boyu genelde odasında ders çalışır ,yemek çay molası verir sadece , bende zaten bı şey demem gerekmedkkce çalışsın kız yazık son senesi ve sınavı var , çok nadır kahvaltı hazırlamıştır , 3 aylık kızım var , yemeği mecburen hızlıca yer kalkarım en son o kalıyor , tezgaha koyuyor masayı , içimden geciriyorum bazen iki dkkasini almaz makineye koyması , ya da bı çay suyu koysa felan küçük ama insanın işini rahatlatıcı şeyler bunlar , ben zaten fazla benkelntiye girmiyorum , bursluluk alıyor ilk başlarda yenge bı şey lazım mı diyoe sorardı dershaneden gelirken , şimdi onu da sormuyor , bazen yoruluyorum bebekle belki de ondan bazen gözüme çok batıyor :) bu arada kötü biri değil aramız da kötü değil eşim düşünemiyordur küçük diyor ama bizde o yaşlardan geçtik ben hiç de öyle değildim