0 oy
1,827 göst.
Diğer kategorisinde (5,940 puan) tarafından

Bugün eşimin doğum günü pasta siparişi vermiştim 10 dk önce getirdiler. Makina mühendisi olduğu için böyle bir pasta yaptırmak istedim.Nasil olmuş sizce kızlar?

image

image

25 Cevaplar

0 oy
(3,187 puan) tarafından

Çok sempatik yaa :D

Birlikte geçireceğiniz hayırlı yaslari olsun inşallah ☺️

(5,940 puan) tarafından
Çok sağol canım teşekkür ederim
(3,187 puan) tarafından
;)
Onikikarakter
-Reklam-
0 oy
tarafından
Harika ötesi bişi olmuş bu ben bunu yemeye kıyamam ya süpersin ❤❤❤❤
(5,940 puan) tarafından
Kıyacağım  valla birazdan çok sağol canım benim
tarafından
Afiyet bal şeker olsun :))))
(5,940 puan) tarafından
Sağol canım ❤❤❤
0 oy
(349 puan) tarafından
Kız cok guzel olmus ısı balı eve tasımasaydın adam ısten cıkıp eve bı gelecek ne gorsun yıne makıneler saka yapıorum cok guzel olmus ınsallah bırlıkte nıce dogum gunlerı gecırırsınız
(5,940 puan) tarafından
Ahahhahahhaha Haklisin valla olsun isin esprisi tabikide çok teşekkür ederim canım benim çok sağol
0 oy
(9,655 puan) tarafından
Ultra düşünceli hatun :) harika kuzum ama bu pasta sanırım en çok çocukların ilgisini çekmiştir:D doruk ordaki ıs makinasını almaya falan çalışmadı mi ;) nasıl geçti doğum günü kuzum :) rabbim sağlıkla huzurla bir ömür boyu birlikte olmanızı nasip etsin insallah
(5,940 puan) tarafından
Şeker ya kuzum o yüzden 2 yaşına kadar tanışsın istemiyorum çikolata tarzı şeylerle. Valla alıyorlar ınanır mısın ben doruk a sadece mont ayakkabı ve uyku tulumu 2 tane de kot aldım 47 günlüktü nmevlid yaptim 64 kis i vardı;))) daha hala gelen kıyafetleri giydiriyorum 5 bucuk aylıkken den dış buğdayı yapmıştım 25 kis i cagirdim onlarda 1 - 1 bucuk yaş getirmiş yani mart a kadar birşey almama gerek yok doruk a :))))
(9,655 puan) tarafından
Harika Kuzum:) biz pek yapmıyoruz öyle kalabalık doğum günü falan çünkü çevremizde de yapan yok bi tek annemler ablamlar teyzem halam bizim klasik kadro :) ama dediğin gibi onlarında hepsi alt üst takım getirdiler ömere doğum gününde aynı şekilde zehra yada bu kış idare ediyoruz :) doğum günleri bu konularda gerçekten çok iyi oluyor :)
(5,940 puan) tarafından
Kiz cagirsam emin ol 40 kis i olurdu da yok dedim bu kadar yeter. Evet iyi oluyor ama yapana da gidiyoruz hediyelesmek sünnettir diyoruz ne yapalim :)))))
(9,655 puan) tarafından
Bizde yapanda yokki kuzum biz gitmeyince cagiramiyoruz da tabi :) kayinvalidem bebek mevlid-i bile istemedi millet yanlış anlar hediye için yapıyolar derler dedi ve hiç önem vermezler doğum günlerine falan sürekli ben organize ederdim hediye pasta toplanma olaylarına artık bende hiç uğraşmıyorum kuzum çocukların doğum günlerinide kendi annem ablamlar kutluyoruz :) severim kayinvalidemleri ama böyle şeylere hiç önem vermezler..
(5,940 puan) tarafından
Yapı meselesi kuzum görmediyse bilmez tabiki de olsun kendi kendinize de çok güzel sıcacık aile içinde canım

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 465 göst.
5 Ekim 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 256 göst.
16 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 290 göst.
5 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Meraklı annecik (261 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 581 göst.