0 oy
1,222 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,895 puan) tarafından
Kızlar sezeryan doğumda tamamen çıplak mi olunuyor yoksa sadece operasyon yapılan bölge mi açıkta oluyor. Benim bu konuda biraz takintim var yani işi zora koşmam ne gerekiyorsa ayak uydururum ama kafaya çok takıyorum maalesef. Çıplak kalmak görünmek gibi kaygılarım var ilk alttan muayenede sinirlerim çok bozulmuştu doktorun işini zorlaştırmam ama kendi icimde kötü duygular yaşıyorum. Sezeryanda spinal olur sanırım internette gördüğüm videolarda örtüler vs var hep insanların üstünde ama alt kısmı hiç göstermedikleri için fikir sahibi değilim.

Özel bölgeyi kapatacak şekilde mi oluyor ameliyat yoksa tamamen açık mı acaba

45 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben de çok takintiliyim 2 sezeryan oldum onlukle ameliyathanete alıyorlar belini açıp iğne yapıp yatırıp önlüğü tamamen kaldırıyorlar o ara göğüs göbek özel bolge ordakiler bı görmüş oluyo ama hemen çarşafı serip sadece kestikleri yeri açık bırakıyorlar sonra o ustundeki carsaflarla sedyeyle kendi odana götürüyorlar orda da giydiriyorlar benim öyle oldu ama üzerimi açtıkları anda acayip utanmıştım 3 yıl oldu hala dün gibi aklımda 
-Reklam-
0 oy
(1,667 puan) tarafından
Kıyafet giydiryolar ama devlet tam rezillik o kıyafeti bosa giydiriyolar yani çıplaksin resmen hic hastayi düşünmüyolar bide dalga geciyolar stajerler flan herkez orda ****** pazari gbi tamm hastayla doktor arasin mahremlik olmayabilirde tüm doktorlari hemsiresi stajeri hizmetlisi degil yani bu hastananin psikoljisni hic düsünmüyolar sen o anda onu anlmiyon ama bnm cok kafama tskılmıstı kendime gelince
0 oy
(3,442 puan) tarafından
Üzerine hasta önlüğü giyiyorsun tamamen çıplak soyunduktan sonra 

Benim onlugumum arkası ipliydi arkadan bir kısmını açıp iğneyi yaptılar daha sona uzandim üzerine örtü ortuyorlar önünü kapatıyorlar zaten görmüyorsun ama bence sadece göbeği açıp üzerini ortuyorlar 
0 oy
(882 puan) tarafından
Canım hiç düşünme bunları sonuca odaklan inan bende senin gibiydim nasıl olcak nasıl yapcam diye normal doğum yaptım her yerimi görmeyen kalmadı 15 kişi doğumumu izledi erkekli kızlı genç genç erkekler vardı aralarında umrumda bile olmadı o an ha sonrası için bir travması kalmadı bence kaldı çünkü hassastım bu konuda 55 günlüğüz şuan psikolojimde iyileşti şükür ama o an umrumda değildi evladımı biran önce kucağıma almak istedim
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Benim komple çıkarmışlar di canım iğneden sonra hemen üstümü örtü yerdiler sadece göbek açık oluyor ameliyat esnasında ama heryer farklı yapıyor tabi 
0 oy
(1,276 puan) tarafından
Gayette önlük vardı.. üzerimde de örtü :)
0 oy
tarafından
Ben karnimdan yukarısı kapalıydı önüme zaten perde koydular 
0 oy
(684 puan) tarafından
Ameliyat olduğu için komple çıplak oluyorsun ama üstünde elbise oluyor ayriyetten de ameliyat haneye alındığında karın bolgeni yıkamak için göğüs altını açıyorlar yıkıyorlar sonrasında aşağı kısmı kapatiyorlar karın bölgesi açık kalıyor kesilicek yerden 1-2 cm aşağısından sonrasını kapatıyorlar bu kadar sorun olucak bişey yok bence 
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Sana önlük giydiriyolar canım zaten göğsünden yukarısina perde gibi bi sey çekiyorlar sen göremiyosun kesildigin anı. Bacaklarından altına da o yeşil ameliyat örtüsü oluyor sadece kesim yapılacak yer acik kalıyor. E orasida bikini bölgesinin hemen üst tarafı olduğu için biraz gözüküyor tabi. Doğum böyle bir şey canım malesef normalde sezaryanda böyle yapilacak bir şey yok
0 oy
(1,085 puan) tarafından
Canim kapali oluyo ama benim buyuk travmam sonda takilmasi oldu. Ameliyathaneye onlukle gidiyosun yatiriyolar belinden igne vurup sonra sonda takiliyo birden onlugu gogsune kadar kaldirip sonda takiyolar bacaklarini ayirip. Bende bunu yapan erkekti bide cok kotu olmustum 
0 oy
(455 puan) tarafından
Benim ani sezeryanla oldu o yüzden amaliyata tüm vücudum açıktı spinal sezeryanla oldum iğne olurken üzerim örtülü sadece belim açıktı iğneden sonra masaya yatırıldım tamamen üzerim açıktı kendimi üsten lambadan görmüştüm çok utanmıştım ama yapacak bir şeyim yoktu. 
0 oy
tarafından
Önlük giyiliyor
0 oy
(3,192 puan) tarafından
Ameliyat önlüğü giyiyorsun fakat onu göğüs üstüne kadar çıkarttırıyorlar. Mahrem yerlerin görünüyor açık oluyor 
0 oy
(2,939 puan) tarafından
Valla anadan üryan yaşadım ne varsa. Acil doğuma alındım. Sondayı takamadılar odada. Doğum hanede erkek hemşire ben bayılınca takarım dedi. Ne kadar soydular ne oldu bilmiyorum
0 oy
(733 puan) tarafından
Şakamasın açık oluyor mecbur oluyor ozman kendi dogumumı kendin yap bu kadar mahremiyetin önemliyse xtn dinimizde saglık acıdan gunah yok yada kadın doktara gitcen... 
0 oy
(7,790 puan) tarafından
Ameliyat önlüğü giyiyosun canım 
0 oy
(11,925 puan) tarafından
Yok sadece o bölge açık olan bir örtü ortuluyor.ki bunu mu takiyorsun annem bir doğum yapmış beni normal doğum yaparken hoca 20 tane kızlı erkekli öğrenciyi getirmiş yanina
0 oy
(1,818 puan) tarafından
İlki geneldi gögüs altından örtü çektiler alt taraf tamam en açıktı. İkinci belden oldu onda da üstüm kapalı alt tamamen açıktı zaten çok dar bir alan mecbur bikini bölgesi açık oluyor canım 
0 oy
(8,343 puan) tarafından
Benim basimdan asagimi actilar:)
0 oy
(5,534 puan) tarafından
Valla cnm her yerin acik oluyor afedersin alttan bide sonta takiliyo bni iki dev doktor dogurttu gersey meydandaydi ne yazikki

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 205 göst.
+1 oy
5 cevap 193 göst.
1 Eylül 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Sessiz1_i (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 229 göst.
12 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Hg99 (782 puan) tarafından soruldu

412,393 soru

12,415,033 cevap

44,986 kullanıcı

Kategoriler

...