0 oy
608 göst.
Aile kategorisinde (40 puan) tarafından
Hanımlar anlatacaklarim biraz uzun kusura bakmayın 

Şöyleki  kaynimin sevgilisi gile tanışmaya gittik esimde bana oraya gittikten sonra sana söz ailenin yanına gidicez dedi ailemle aramda da 1000 km fln var ve ilişki istedi bende hani zaten yapıcaz ama doğru söyle gidecekmiyiz dedim oda evet dedi söz verdi baya yemin etti neyse oraya gittik eltim sordu varmı öyle bir planın dedi evet dedim işte eşim söyledi gidicez dedim konuşuldu oradan bizim evin onune geldik ayrılıyorduk onlarla işte sordular gidecekmisiniz diye ben evet dedim  eşim de hayır ne alaka fln yaptı tabi ben çok sinirlendim annesinin yanında fln bana boş yapma ben öyle bişey demedim  vesaire dedi  neyse irfan çıktık eve geldik dedim hani yalan niye söylüyorsun beni neden kullanıyorsun dedim işte kavga ettik baya bana el kaldırdı vurmadı ama bende bosaniyoruz dedim ama boşanma sebebim hani artık her şey birikti birikti orda patladım aradım ailesini hep dedim ben bosaniyorum 

İşte annesi kardeşleri fln geldi annesi bana boş yapma diyo işte saçmalama fln diyo bende iyice sinirlendim dedim ayrilicam zorla beni ikna ettiler işte düşün diye kendi evlerine götürdüler bende ertesi gün baya kötü oldum psikolojim bozuldu dedim eşime soyleyin eve gelmesin ben eve gidicem gittim sonra kayınvalidem kızını aramış işte kızım demiş bu gelin gitti beni tek bıraktı bir sürü iş var ben hepsini nasıl yapicam tek başıma demiş sonra görümcem beni aradı  sen annemi niye bırakıyon dursana orda niye gittin eve bizimkiler sana napiyo demeye başladı işte sen abimle barisirsin olan anneme oluyo dedi bende kapat fln dedim baya kavga ettik  o günden beri eşimle birlikte olmak istemiyorum aynı evde yabancı gibiyiz suratı asık sürekli evde var ama yok gibi bende kızımla ilgileniyorum sürekli iyi olsun istiyorum ama olmuyo görümcem ve kayınvalidem benle konusmuyo bana kirilmislar ya ben neyin derdindeyim onlar neyin derdinde artık çok yoruldum ne yapicam bilmiyorum akıl verin 

12 Cevaplar

0 oy
(141 puan) tarafından
Ay illalAllah etmelik bir durum ve aile. Kendinizi ezdirmeyin sakın işi çoksa gitsin kızı yapsın zaten siz ne alaka vallahi nedir bu gelinlerin hizmetçi gibi görülmesi ya . Ayrıca kendi aileninize istediğiniz gibi gidersiniz keşke orda eşinizi bırakıp tek başınıza gitseydiniz vallahi bana böyle bir kaç bir şey yapmaya çalıştılar eşimin karşısında da ailesinin karşısında da dimdik güçlü durdum . Tabi bunlar alışık değil tabi böyle güçlü kadınlara ezmeye çalışıyorlar 
(40 puan) tarafından
Öyle canım ya giderdim gitmesine ama o ara çok kötüydü onları da üzmek istemedim ama hala konusmuyorum onlarla samimi değilim ve yardımcı da olmuyorum artık
(141 puan) tarafından
Vallahi canım ben bunu gördüm bunu öğrendim ne kadar alttan alırsan tamamdır şöyledir böyledir eşine de ailesine de tepene biniyorlar . Ama sınırı çektin mi kendi hakkını korudun mu pısıp kalıyorlar . Ben de çok zorlu bir süreç yaşadım ama hiç korkmadım eşim ayrilirmis ailesi beni kötü bilirmiş banane dedim yaptıkları hataları da birbir yüzlerine çarptım mesafemi de koydum şuan oh mis eşimle de aram düzeldi
(40 puan) tarafından
Vala şuan bende öyleyim ama psikolojik olarak çok yukleniyolar bıktım artık yoruldum
(141 puan) tarafından
Çok iyi anlıyorum ama bir yere kadar devam edebilecekler hiç duymamazlıktan gelin siz diyeceğinizi dediyseniz ve kendi hakkınızı koruduysanız . Çünkü ne kadar duyar ve tepki verirseniz okadar üzerinize oynacaklar sizin yapmanız gereken kendinizle ilgilenmek. Çocuğunuzu da alın gezin tozun bir güzel eğlenin oh mis birde mutlu olduğunuzu belli edin hiç bir şey yapamazlar :)))
(141 puan) tarafından
Eşiniz sizden boşanır diye de korkmayın bence çünkü hiç sanmıyorum erkekler kolay kolay cesart edemezler öyle rahata alışmış bir kere sen yemeğini şeyini yap yine ama kendine daha çok vakit ayır fazla da yüz verme kıymetini bilene kadar
(40 puan) tarafından
Öyle yapmaya çalışıyorum sağolun inşallah düzelir düzelmezse yapicam başka bir şey yok maalesef
(141 puan) tarafından
Ben böyle üstesinden geldim umarım her şey gönlünce olur evliliğin düzelir . Rabbim yuvana huzur versin kötü niyetli insanlardan korusun
(40 puan) tarafından
Amin canım teşekkür ederim rabbim hepimize huzur versin
-Reklam-
0 oy
(2,702 puan) tarafından
Ailemle goruşmek için eşimle ilişkiye girmek zorunda degilim bu benim en temel hakkim agac kabugundan çikmadim sonuçta

Boyle erkeklerden nefret ediyorum igreniyorum 
(40 puan) tarafından
İşte bende o günden sonra iğrendim istemiyorum yanıma o şekilde yaklaştığında kusasim geliyor
0 oy
(2,743 puan) tarafından
Bazen şunları okuyunca ne hayatlar var beee diyorum. Gervekten bunlar çekilecek şeyler mi bilmiyorum ALLAH düşürmesin düşeni de tez zamanda kurtarsın ınşaallah.
(40 puan) tarafından
Amin canım gerçekten sevilmek istiyorum kullanılmak değil lütfen dua edin benim için zor bir süreç elbette her an boşanma planları içindeyim ama kızım çok düşkün en ufak tartışmada çok etkileniyo
(2,743 puan) tarafından
Boşanmamak çocuk psikolojisi için çözüm değil maalesef evde huzursuzluk kavga tartışma olmasına rağmen evliliği devam ettirmek ve bunun sebebini çocuğa bağlamak da mantıklı olmuyor
Umarım düzelirsiniz ama anlattığınız şeylere göre kimsenin size saygısı yok sevgiyi geçtim
(40 puan) tarafından
Öyle haklısınız ama ne yapacağım konusunda artık  hisc emin değilim
0 oy
(77 puan) tarafından
Bende cidden 2gundr burnumdan getirdi annesi 38 haftalik hamileyim düşünüyorum beynim patladı cidden  eşimde sorun yok ailesi çok bunaltıyor bugun tartıştık baya valla bizimde sonumuz oyle gibi annesini alttan almami istiyor 65 yasinda kadin idare edecekmisim annemde dedi oda cahil alttan alsın az sadece tek taraflı olmaz dedi yani kendi ailelerine gelince hersey hoş ama esinin ailesine gelince erkek oluyorlar anlamiyorum insan soğuyor boyle
(40 puan) tarafından
Canım ben hamileyken bana dediler ki gel biz sana bakalım çok hasta oluyordum başka bir şehirden yanlarına geldim evimi fln getirtmediler burda bebeği dogurunca ayarların dediler kavga çıktı eşimle kardeşi arasında eşim burda bir dakika durmam dedi karnım burnumda beni boş eve getirdi kuru yerde yattım bır ekmekle su vardı sadece beni hiç dusunmedi üzüntüden erken doğum yaptım bir buçuk ay bu olanlara rağmen barıştım her işlerine kostüm ama artık ***** değilim ne halleri varsa görsünler
(77 puan) tarafından
Oda ben agirlastim kalkamiyorum diye evime geldi ortaligi darma duman etti gitti ben yaptım ben kendim yedim dedi Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin
(40 puan) tarafından
Amin canım birde yaptıklarını yüzünüze vuruyorlar da çok zor
(77 puan) tarafından
Aynen  Rabbim dilerim kim ne yaşanıyorsa oda onu yaşasın
0 oy
tarafından
Sen bosan annende hep kalirsin
(40 puan) tarafından
Öyle olmuyor canım abim var Allah düşmanına vermesin onun  yüzünden evlendim zaten oda aynı şeyleri yaşattı bana ömrümü soktu hala konusmuyorum onla bosanipta oraya asla gidemem
tarafından
Gidemezsin neyin kavgasını yaptın?
(40 puan) tarafından
Canım kavga değil beni evde istemiyor evlenmeden öncede istemiyordu sürekli durduk yere kavga ediyorduk masadayken bile kalk git sen oturma en ufak bir şeyde döverdi en son kafa üç dört kez yumruk attı bende evlendim işte apar topar şimdi arada sırada gidiyorum ama konuşmuyoruz
tarafından
Kızım sen kocanla arani neden bozuyorsun o zaman?
(40 puan) tarafından
Canım ben bozmuyorum bozmak zorunda birakiliyorum dediğim gibi eşim beni ***** yerine koyuyor ailesi için benim isteklerimi hiçe sayıyor onun için yatakta varsam o onun haricinde yüzüme bile bakmiyordu bende tavır aldım hespsine
0 oy
(486 puan) tarafından
Gerçekten sizin için demiyorum tek, burda okudukça anlattıklarınızı böyle şeyler olduğunu öğreniyorum bunlar neyin kafası böyle ilk defa duyuyorum her seferinde de bu kadar da olmaz diyorum şaşırıyorum bunlar nasıl muhabbetler Allah yardımcınız olsun elden başka bir şey gelmez çünkü 
(40 puan) tarafından
Öyle ne diye bilirim ki sırf bir anlık sinirle evlenmeye karar verdim ve beni hiç haketmeyen biriyle yaşamak zorunda kaldım öfkeyle kalkan zararla oturur diye boşuna dememişler ben sinandigimi düşünüyorum inşallah yakın zamanda feraha kavusurum
0 oy
(246 puan) tarafından
Eşin neden öyle davrandı onu önce e bir düzgün şekilde konuşmayı deneseniz
(40 puan) tarafından
Canım şöyle ki benim orya gitmek istediğim günün gecesi kaynımın sevgilisi falan kayınvalidemlere gelecekmiş tabii benim bundan haberim yoktu kayınvalidem de eşime işte onlar gelecek ben ne yapacağım tek falan demiş galiba öyle olunca da gitmemeye karar vermiş eşim anlayacağın olay yine bana oldu kandırılan ben oldum
(246 puan) tarafından
Canim eşinin ailesi çok fazla içinizde.memlekete gitmeye karisamazlar.gorumcen annemi yalnız birakiyorsun diyemez kendi ilgilensin o vakit.ne yap ne et eşini kendi yönüne çekmeye calis.onlarin yüzünden evliligini yıkma derim.hersey eşinin elinde.mesafe koymanız gerekiyor.memlekete gideceğini eşinle konuştuktan sonra onlarla paylaşma derim.biz gideceğiz deriz gideriz mesela.mesafe koyarım ben güzel iyi kötü ne varsa çok paylaşmam çok samimi olmam.biliyorum ki karismak gibi hadsizlikler yapacaklar.
(40 puan) tarafından
Canım zaten hani ben eltimle konuştum kayınvalidemin haberi yoktu orası da bayağı kalabalık yani hani duyamaz eltimle söylemedi eşim annesine söylemiş böyle bir planımız var diye o da hemen zaten işte iş var millet gelecek
0 oy
tarafından
Kendi annesine gelince hizmetçilik edeceksin ama seni ailene gondermicek. Pes doğrusu
(40 puan) tarafından
Öyle dediğin gibi
tarafından
Kendi aileme gitmiceksem senin ailene gitmicem de konuyu kapat
(40 puan) tarafından
Öyleyiz zaten şu an gitmiyorum
0 oy
(1,760 puan) tarafından
Yani sorun sende ya boşa ya da boşama barış küs bunca zaman kalınmaz ilişki için demiyorum onu yapmazsan yapma sana kalmış ama konuşmamak nedir en azından arkadaş kalinmali kalinmiyorsa bosanmali 
(40 puan) tarafından
Ona sorsanıza zaten bizim bir sorunumuz yok ki ben uyduruyorum her şeyi ben kafamda kuruyorum ona göre her şey benim alttan almam gerekiyor diyorum işte bak gördün mü kimse benimle konuşmuyor işte ufak şeyde hepsi bana sırtını döndü dedim bana diyor ki sen de o zaman hareketlerine dikkat edecektin
(1,760 puan) tarafından
Bencil demek ki
(40 puan) tarafından
Narsist bir kişiliğe sahip su hallerinin en ufak belirtisiningorseydim asla evlenmedim ama bana çok guzel oynamış
(1,760 puan) tarafından
Gözdagi ver bak severse peşinde koşar affettirir kendini kaybetmekten korkar
(40 puan) tarafından
Bilmiyorum canım memlekete gittiğim zaman tam bir melek özledimler canimlar ama buraya gelim ilk gunden kavga gürültü
0 oy
tarafından
Suç sende haklılar boş yapmışsın, altını dolduramayacağın lafları söylerken dikkatli olacaksın ya gidecektin ya da demeyeceksin boşanıyorum diye o zaman lafının hiç Bi hükmü kalmıyor değerin de anlaşılmıyor maalesef ki eşin senin onu poh pohlmanı bekliyor ve diğerleri de öyle.. 
0 oy
(4,223 puan) tarafından
Kadin seni düşün diye değil is yap diye goturmus hahaha saka gibi sen yuvani yıkma derecesine gelmissin millet ev isi derdinde
(40 puan) tarafından
Aynen canım ben can derdindeyim onlar iş
0 oy
(1,935 puan) tarafından
Niye kaynananın eli ayağı kopmuş mu sana yap diyor hey Allahım sana tavsiyem bir adım attın sakın geri adım atma bir ömür soylenirler sana ayrılma ama tavrını koru taki eşin doğruyu anlayana kadar 
(40 puan) tarafından
Öyle yapıyorum tavrim net

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 421 göst.
23 Mayıs 2022 Aile kategorisinde Sevval25 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 146 göst.
23 Mayıs 2022 Aile kategorisinde Sevval25 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 240 göst.
0 oy