0 oy
1,078 göst.
Diğer kategorisinde (879 puan) tarafından
Parka gidiyoruz yada bir yere elinde sürekli telefon mecbur çocuğun peşinden ben koşuyorum gidiyorum oğlumda kendinden büyüklerle abilerle adamlarin yanina gidiyo onlarda haliyle seviyo çünkü sirinlik yapiyo ismi ne diye sorunca mecbur cevap veriyorum eşim goruyo insan bı yanıma gelir erkeklerle muhattap etme beni diyorum konuş ne olacak dio böyle bir şey var mı ya

23 Cevaplar

0 oy
(10,061 puan) tarafından
Kişilik meselesi sanırım benim eşim asla muhatap olmami istemez ...

Ama sen bunu söyledikçe falan daha da umursamaz hiç usteleme
-Reklam-
0 oy
(1,185 puan) tarafından
Güveniyor diyen arkadaşlar eşi de orda varken oturup uzakta telefonda oynuyor adam zahmet edip de karısının yanında durmuyor oğlu çok erkekleri seviyorsa tutar oğlunun elinden o götürür karısını da oturtur bankta yada yanında durur uzakta karısı konuşuyorken izliyorsa rahattır adam 
0 oy
(9,393 puan) tarafından
Geçenlerde biri post açmıştı, eşim parkta kadınla konuşuyor. Kadının da yanında çocuğu var diye.  Herkes öldürürüm o kadını filan yazmıştı. Ben de bu durumun çok normal bir durum olduğunu söylemiştim post sahibine. Aynı şekilde sana da söylüyorum. Bu kıskanılacak bir durum değil. Ben yeri geliyor erkeklerle beraber çalışıyorum, yeri geliyor başka bir çocuğun babası oluyor onunla çocuklar hakkında sohbet ediyorum. Eşim bana güvenmese ben ona güvenmesem böyle bir şey yapabilir miyiz hayır. Kıskançlık zaten dinimizde de uygun değil ki. Güven meselesi çünkü.

İlgili sorular

+1 oy
42 cevap 1,527 göst.
29 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Umutherzamanvar (193 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,512,138 soru

24,665,303 cevap

366,948 kullanıcı

...