0 oy
770 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (207 puan) tarafından
Eşiyle eskiden çok kavga tartışma olup yollar geçtikçe bazı şeyleri oturtan var mı yoksa iyiyse hep iyi kötüyse hep kötü mü gitti

30 Cevaplar

0 oy
(63 puan) tarafından
İlk sene hareketliydik şimdi daha sakiniz bence zamanla iyiye gidiyor. 5 sene beraberliğin sonunda evlendik sevgiliyken daha çok kavga ederdik ama çok anlamsizmis :)
-Reklam-
0 oy
(5,327 puan) tarafından
Canim 3yil alisma suresi 5yil en onemli yil duzelme alisma senesi 5yildan sonra duzene oturduysa oturur yoksa duzelmez biz 5yilin basinda oturdu evliligimiz sukur 
0 oy
(513 puan) tarafından
eskiden iyiydi simdi kötü  yani zaman gectikce kavganin boyutu degisiyor. Soylenmeyen sozler soylenince derinden yaraliyor. eskiden aman kalbi kirilir diye söylemediklerimiz simdi hep söylenir oldu. Eskiden barismadan asla uyumazdik simdi kendisi umursamadan uyuyabiliyor. Ben hele hemen barisamadigim icin iyice siirleniyorum. Yaslarimiz ayni aramizda 1 yas var bence erkek 5 yas en az büyük olmali yani daha olgun olmali. tabi genelleme yaptim her erkek ayni degil elbette. kadinlar daha erken olgunlasoyor karsisinda olgun davranmayinca kadin da sinir oluyor bu sefer iyice cikmaza variyor. 
0 oy
(2,979 puan) tarafından
Hayır düzelmiyor 10 senedir evliyim Yok şimdi düzeldi dediğim an başka birşey çıkıyor bitmiyor ve eminim artık hiç bitmeyecek.
0 oy
(18,122 puan) tarafından
Bizim evliliğin ilk yılları berbattı ama zamanla düzeliyor çok şükür arada oluyor tabi tartışma konuşup hallederiz alttan almakla daha çok alakalı iki taraftan biri sabırlı oldumu yürüyüp gidiyor 
0 oy
(1,071 puan) tarafından
10 yıllık evliyim. İlk 5 yılı hatırlamak dahi istemiyorum o derece. Ama çok şükür şuan sorunsuz ilerliyoruz
0 oy
tarafından
3 yıllık evliyim ilk bı sene hep kavga vardı. Şimdi çok şükür iyi
0 oy
(108 puan) tarafından
Vardır illaki her türlü ilişki varda ben zamanla susmayı öyrendim anlamsız bir savaştı çünki
0 oy
(2,895 puan) tarafından
Eşim sevgikimdi o zamanlar 8 sene sevgiliydik neredeyse. Iloskinin ilk 2 yılı çok sanciliydi sonraki 2 yılı ondan daha sanciliydi derken ayrılmayınca ısrarla sonra kendi kendine oturdu bir şeyler. Ama iki taraflı fedakarlık ve mücadele istiyor. Yoksa olacak bir şey değil 
0 oy
(192 puan) tarafından
İlk çocuğumuzu kucağımıza alana kadar rezaletti ama sonra biraz normalleşti

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 106 göst.
17 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Panikanne (413 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 149 göst.
0 oy
8 cevap 209 göst.
11 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Habis57 (2,349 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 445 göst.
13 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,339 soru

12,382,357 cevap

43,302 kullanıcı

Kategoriler

...