0 oy
645 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (145 puan) tarafından
Size ya da ailenize saygısızlık yapan kaynanaya WhatsApptan durum atıp laf sokar mısınız buna gerek var mı sizce kızlar, konuşmayı denedim kadın iletişimden kaçıyor anca dedikodu yapıyor arkadan

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bana isteyen istediğini der belki biraz susarım ama aileme biri tek kelime etsin anında o lafı geldiği gibi anla işte.bi sene önce eşimin ailesi gelmişti bana.esimde isteydi bebeğimi gormeye gelmişler neyse laf lafı açarken abimden konuşuyorduk birden kaynana sa.lak falan dedi abone.soyle bı baktım suratına kayınpeder susturdu onu.anlayamadim bida soyle falan dedim kayınpeder kusura bakma kızım hasta nededigini bilmio kafa gıdık falan dedi onun adına özür dilerim dedi ama öyle beyninden alev çıktıki çocuğu aldım hemen odama gittim bir saat çıkmadım yanlarına sonrada kalktılar gittiler eşim arada kaynio diye az sustum ama kadın hercekten hastaymış şuan alzhemir o anlarda anlamamisiz haline çok üzülüyorum.
-Reklam-
0 oy
(5,296 puan) tarafından
Hiç laf sokmakla uğraşamam. Kimse bana ya da aileme saygısızlık yapamaz. Bir kere konuşur defterini dürerim. Boş konuşan insana tahammül edemiyorum 
0 oy
(11,928 puan) tarafından
Yoo anında her yerden iletişimi keserim kayınvalidem ile.laf sokmaya gerek yok hayatıma sokamam ne münasebet 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 830 göst.
9 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 1,322 göst.
21 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (683 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 613 göst.
16 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Merveadiyaman (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 992 göst.

411,878 soru

12,399,266 cevap

44,348 kullanıcı

Kategoriler

...