Kızlar kendimi germek istemiyorum ama deli gibide kıskanıyorum. Kimseye belli de etmek istemiyorum ama eşim beni zorluyor. Eşimin coook yakın iş arkadaşı var ve kiz evli tamam ama onlar çok geniş insanlar. Nasıl desem kocası istediği saatte eve girebilir kadında öyle. Ama ben böyle birşey görmedim. Ben direk en basitinden ve yakınından anlatayım da çok karışmasın aklınız.
Salı günü biz eşimle AVM ye alışverişe gidelim demeye cekinirken kızın adı Ayşe. Ayşe salı günü AVM ye gidelim dedi köye akşam üzeri çıkarız diyor. Ya diyorum banane olsun şimdi kıza söz verdim diyor. Ben eşimle haftasonu için plan yapıyorum bana diyoki Ayşe Piknik organize etti ee ben de tamam dedim oraya gitcez diyor. Tabi kavga dövüş ben bişey dediğim de afedersiniz kızı ben . Ediyormuyum diyo ağzına yapıştı iyce bu laf zaten . Eşimin telefonunda mesajlarini gördüm tamam çok absürt bisye yoktu ama benim . canım kocam demiski servise binme ben ise arabayla gidecem karşıdan cevab tamam kanka diye .ve ben bunları çok sonra gördüm. Geçenlerde oturuyoruz ben eşimin telefonunu karisitirim deyince Ayşe çıldırdı saygısızlık bu falan diye dedim banane bakarım bu güvenmemek değil dedim hayır dedi ben kocama izin vermem bu bir boşanma sebebi falan dedi. Eşime hep diyorum ateşle barut yanyana durmaz diye kavga ciksroyorum iki gün dikkat ediyor ertesi gün aynı. Kızın şoförlüğünü yapıyor sala.k