0 oy
1,758 göst.
Aile kategorisinde (3,233 puan) tarafından
Kızlar kendimi germek istemiyorum ama deli gibide kıskanıyorum. Kimseye belli de etmek istemiyorum ama eşim beni zorluyor. Eşimin coook yakın iş arkadaşı var ve kiz evli tamam ama onlar çok geniş insanlar. Nasıl desem kocası istediği saatte eve girebilir kadında öyle. Ama ben böyle birşey görmedim. Ben direk en basitinden ve yakınından anlatayım da çok karışmasın aklınız. 

Salı günü biz eşimle AVM ye alışverişe gidelim demeye cekinirken kızın adı Ayşe. Ayşe salı günü AVM ye gidelim dedi köye akşam üzeri çıkarız diyor. Ya diyorum banane olsun şimdi kıza söz verdim diyor. Ben eşimle haftasonu için plan yapıyorum bana diyoki Ayşe Piknik organize etti ee ben de tamam dedim oraya gitcez diyor. Tabi kavga dövüş ben bişey dediğim de afedersiniz kızı ben . Ediyormuyum diyo ağzına yapıştı iyce bu laf zaten . Eşimin telefonunda mesajlarini gördüm tamam çok absürt bisye yoktu ama benim . canım kocam demiski servise binme ben ise arabayla gidecem karşıdan cevab tamam kanka diye .ve ben bunları çok sonra gördüm. Geçenlerde oturuyoruz ben eşimin telefonunu karisitirim deyince Ayşe çıldırdı saygısızlık bu falan diye dedim banane bakarım bu güvenmemek değil dedim hayır dedi ben kocama izin vermem bu bir boşanma sebebi falan dedi. Eşime hep diyorum ateşle barut yanyana durmaz diye kavga ciksroyorum iki gün dikkat ediyor ertesi gün aynı. Kızın şoförlüğünü yapıyor sala.k 

57 Cevaplar

0 oy
(2,745 puan) tarafından
Şimdi herkes toplansın gözlerimden bu yazıyı gördü diye dilimden bu yazıyı okudu diye helallik isteyeceğiz.

Şaka mi ya eşin gerçekten senden çok aysenin sözünü dinliyor . Ayşe senin  kocanın teline bakmana nasıl karışıyor diyemedi n mi sana ne lan kirdirtma kemiklerini.

Eşine açıkça kıskandığını belli edemiyor musun açıkça senin beynini patlatırım diyemiyor musun anlamıyorum ya yemin ederim normalde diller pabuç neyse off
-Reklam-
0 oy
(196 puan) tarafından
Bu kadar samimi arkadaş nasıl olurlar anlamıyorum ikisi de evli iş Arkadaşı olabilir ama evliliğe yansımamalı ne pikniği organizasyonu ayy deli oldum burda. Sen de Bi erkek arkadaş kanka yap bakalım nasıl oluyo görsün 
0 oy
(88 puan) tarafından
Ooo iyi dayanmissin valla ben yikarim. Ortaligi evli kaidn ve erkekten kankayi birak arkadas bile olmaz ben kimseye guvenmiyorum o yuzden sicar sivarim valla o kocayada ayseyede madem kocan laftan anlamiyo ayseyi sıkıştırıp tehdit et esinle konusucam de olmadi sende onun. Esiyle ayni samimiyeti kur bilincli bakalim tepkielri ne olacak ama o kizin agzina sc
0 oy
(1,760 puan) tarafından
Anlattıkların boşanma sebebi eşinin niyeti belli ki iyi değil kadınlar duygusaldır kadın esini arkadaş olarak horuyor olabilir ama bu hep böyle kalmaz etkilenip seviyor oladabilir ben senin yerinde olsam aralarındaki bu samimi ilişki hakkında kanıt toplar boşardim böyle bir şey asla ama asla kabul edilemez az diri ol kabul etmiyorum de gözdağı ver  
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Valla canım kıskanılacak bir durum zaten bide hadi arkadaş niye senle değilde eşinle baya geniş mis kocası da yani kadının bir erkekle bir kadın bu derece arkadaş olamaz bence yok planlar falan yani hiç normal bir durum değil bu büyük kavgaların sebebi bence eşine tavır al mesafesini korusun koruyamacaksan ben mesafe koyacam de kıza saydır uzaklassin iyice 
0 oy
(7,692 puan) tarafından
Kadınla erkek kanka olamaz bı süre sonra en azından bı tarafın içinde yoksa bile duyguları değişir bana göre. Ve sizinkide hiç kankalik gibi gelmedi 
0 oy
(9,538 puan) tarafından
Yok bacım kanka oluyor sonra askito tabii seni kötü düşündürecek bisey demek istemem ama fazla samimi hiç gerek yok geniş hayat diye diye de göz göre göre biseyleri yaşamak istemem
0 oy
tarafından
Simdi bizde rahat insanlarız ama ben bu işte bu ib ne lik sezdim kocan kadına bayagi samimi bizde çalışıyoruz ama kimseyi arabaya almiyoruz yada binmiy8ruz zaruri durum yoksa sen bence haklisin
0 oy
tarafından
Kesin ediyordur öyle diyorsa bak bacım tehlikeli işler izak tut 
0 oy
(1,410 puan) tarafından
Abi herşeyi geçtim kocanın telefonuna bakman neden zoruna gitmiş bu kadar anlamadım
0 oy
tarafından
Bacım aysenin kocanda kocaninda aysede gözü var aysenin leyla kocasida ***** gibi gezsin geçmiş olsun senin yerinde olsam aysenin ağzına eder eline verirdim kocaminda aynı şekilde bu kıskançlık değil onun kocası geniş gavatsa senden de öyle olmani istiyorlar hiç bir erkek adam olan erkek karisini böyle boş bırakmaz 
0 oy
(1,686 puan) tarafından
Ali Ayseyi seviyor olmus bu cnm.kusura bakma da
0 oy
(4,186 puan) tarafından
S.carim lan aysesine kocan da is yok yada is cok karısının dediginin ustune baska kadini dinleyecek gidecek seni ona sikayet edecek bi de ustune sana soyleyecek cok kizdi diye. Kizan yerlerine buz koysun deseydin. O lafi da cok soyluyosa fikrinde var daha zikire dokememis demektir. Ya restini cek ya da koca gitti gider. Pislikler
0 oy
tarafından
Git kızın kocasına söyle rahatsız oluyorum diye dicem ama o da olmicak . Kızı uyar 
0 oy
tarafından
Sen onun eşisin aklı başında bir insan olsa eşin seni önemli tutar. Ailem daha onemli. Ailemle gezeyim der. Bir de elin kızı için seninle olan planını bozuyor. Kocan koca değil valla öyle kocam olsa boşarım. Ayseye karşı bir sey hissediyor bence ayse de sağlam ayakkabi değil onun kocası da. 
0 oy
(16,906 puan) tarafından
Esjnl3 aranda kavga çıkmasına neden oluyorsa hayatından cikar

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 712 göst.
26 Haziran 2023 Aile kategorisinde Papatyasever (3,233 puan) tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 1,477 göst.
30 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Baharabadannn (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 163 göst.