0 oy
492 göst.
Aile kategorisinde (751 puan) tarafından
Kaynananıza günü birlik gidenler yemek yiyipte mi gidersiniz

27 Cevaplar

0 oy
(169 puan) tarafından
Eskiden giderken kaynanam mutfak orda herseyin yerini biliyorsunuz siz yapın beraber yeli derdi şimdi yurt disindalar 4 yıl önce gidim 25 gün kaldim
-Reklam-
0 oy
(948 puan) tarafından
Yılda iki d fa gidiyorum yemeği ya bana yaptrr varsam ya salatasi pilavi yoksam o sıra bulaşığı ben yıkarım çay olacaksa mısafır varsa hepsi benm sorumlulgma biner her izinde uzak kalsan ayrı bela küs gibi yakın olunca beklenti çok hamileym artık cokda uğraşmam oğlum küçükken elimi çekmiştim baya ama mutsuz mutsuzlar memnun etmek zorunda hissediyorum herkesei kendi ailemde dahil iş yapmaktan feleği kayanlardanm izinde memleket e gidip 
0 oy
(50,392 puan) tarafından
yok yemege gidip yemek derdinden kurtuluyorum☺️
0 oy
(247 puan) tarafından
Uzak oldugu icin illaki kalmaya gidiyoruz gittigimiz ne zmnsa o ogun biz yesekde beklerler beraber yeriz sonraki gunler ben yaparim hep yemegi hic bn yapayim demez dag bahceye gideriz demezki ben coukla kalayim yemegi fln yapayim hep birlikde gideriz geliriz o yorgunlukla bide yemek bulasik cay evde ev isi yapiyor olsamda ne cocuga bakar ne yemek bu hafta da kiraz toplamaya gidecez ve baya kalabalik oluncak bende kalabalikda yemek yapmayi hic sevmm cunki hep az yaptigim icin cok yapmayi bilmiyorum fazla yapttimmi kaliyor cok yapmissin diye soleniyorlar kaynana gorumceler az yapttimmi yetmiyor az yapmissin diye soleniyorlar ins bana kalmaz yemek isi normalde bahce islerini hic sevmem ama onlarda da yemek yapmayi sevmm kaynim fln olursa dahada sıkınti cunki herseye bi bahne bulur sofraya ne konduysa yemez ek seyler ister oturamiyoruz tam oturup yicem sofrada bisy klmiyor demiyorlarda oturmaxi sunuda o yesin fln diye ayirmiyorlarda cok ole sofraya oturmadigim yada ac kalkdigim bulasigi yikayip 1bardak cay icecem hadi kakin sunu yapacaz diyorlar deli oluyorum da cozum bulamiyorum bi kere az yapmisim ve sofradan kalkmadim.hic gorumceler fln kalkdi tabi bi tavit solenme az yapmissin hic bisy koymamissin 100kere kalkdik sole bole derler halbuki olmasi gereknleri koyrim extra bisy koymayi sevmm bulasigi bana bakiyor cunki
0 oy
(7,283 puan) tarafından
Tok olurum. Aç olsam bile tokum derim. 
0 oy
(10,477 puan) tarafından
Değişir. Haftada 1 gideriz aynı sehirdeyiz. Bazen yemeğe bazen oturmaya, o anki duruma bağlı. Annemlere de aynı şekilde 
0 oy
tarafından
Biz haftada 1 veya 2 gideriz o da akşam eşim evden alır beni orda yemek yeriz çay içeriz geri eve 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 354 göst.
13 Nisan 2023 Aile kategorisinde sweetlady (751 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 93 göst.
21 Ağustos 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Safiye__ (482 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 302 göst.
0 oy
3 cevap 108 göst.

401,017 soru

12,000,732 cevap

36,183 kullanıcı

...