0 oy
825 göst.
Aile kategorisinde (3,243 puan) tarafından
Allah'ım herkese hayırlı ölümler versin.ama o kadar kötü ki hala kendimde değilim kalbim ağrıyor ve göbeğim çıktı heralde . Kızımla yuzuyoruduk denize gitmiştik bugün. Bianda büyük bir dalga geldi kızımı bianda birakiverdim ama bilinçli değil havaya kaldircam diye kendim baya geri gittim kızımin o çırpınışları hala gözümün önünde. Bianda bı cesaretle imdat yardım edin. Diye bağırdım hemen herkes bağırınca cankurtaran geldi. Eşimde koştu o kızımı önden aldı adam beni kucakladi zaten. Kızımı hemen yer eyatirmislsr. Eyvah dedim orda çocuk gitti yani aklım çıktı gözlerini kapatmış nasıl korkmuş ama sonra sırtına falan vurdular suyu çıkarttılar kendine geldi çok şükür. Ama ben etkisindeyim hâlâ . Sipa da şimdi dlga geçiyor anne biz nasıl bogulduk diye dalgasjnj geçiriyor 

24 Cevaplar

0 oy
(51,268 puan) tarafından
büyük bir olay atlatmissiniz sadaka verin gecmis olsun 
-Reklam-
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Geçmiş olsun sadaka verin
0 oy
(28 puan) tarafından
Rabbim bir dha yaşatmasın canm geçmiş olsun 

Denize gitmemem için bir sebeb DHA en son 11 sene önce gittim dediğin gibi oda biz kıyıya yakın bir yerde denizin icjnde top oynuyorduk babaannem de yanimizdaydi bayaa kilolu bı kadın bı anda dalga geldi duramadi ayakta direk benden tutundu dibe battım hala bastiriyordu benk yazarken bile nefesim kesildi o anı hatirlayinca bir daha havuza bile giremedim ondan snra fobi oldu banyo yapınca bile nefesim kesilir şu fazla gelse 
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun her denize girmemek lazım ya derine mi gittiniz.?

İlgili sorular

+4 oy
9 cevap 506 göst.
29 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 246 göst.
6 Haziran 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 589 göst.
11 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Dilek6616 (5,139 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 570 göst.