0 oy
447 göst.
Aile kategorisinde (2,043 puan) tarafından

Kuran okutmak için kalabalık bir aile toplantısı yaptık. (Allah kabul etsin inşallah:) hiç tanımadığım bir kadının oğlu kızıma vurdu. 

Kızım ağlarken, 'Annesi şimdi onu uyaracak, bir daha yapmayacak' dedim. Kadın sadece baktı. Hiçbir tepki vermedi. Hatta ufak çocuk bana 'Ne bakıyon lan' dedi. Kadında yine tepki yok.

Başkasının çocuğu tabi ki beni ilgilendirmez. Ama kızım çok ağladı. Çok sinirlendim.

22 Cevaplar

0 oy
(4,697 puan) tarafından
Iste öyle  rahat annelere sinir  oluyorum  oğlu evi yıkar sesini çıkarmazlar  oğlu birine çakar sesini  yine çıkarmazlar 
-Reklam-
0 oy
(639 puan) tarafından
Benim gorumcemin kızı da benim kızlarıma vuruyor. Benimkiler vurana tepki verir onlar da vururlar. Gorumcem de kendi kızını görmeyip benimkileri görüyor. Kaç defa dedim benimkiler vuran olmazsa vurmaz kızın vuruyor diye tepki veriyorlar. Baktım anlamıyor artik hep aynı ortadayken  uzaklaştırıyor,yalnız birakmiyorum,uyarıyorum. Anneleri yapsa bunu aslında hiç gerek kalmayacak

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 102 göst.
+1 oy
66 cevap 1,711 göst.
22 Nisan 2021 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,301 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 259 göst.
0 oy
1 cevap 54 göst.
26 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,427 puan) tarafından soruldu

405,722 soru

12,158,018 cevap

36,597 kullanıcı

...