0 oy
1,463 göst.
Diğer kategorisinde (224 puan) tarafından
Ya kızlar şöyle başlıyayim eşimle evliliğimin bir yılı her gün kaynanamlara git tik evimiz yakında yürüyerek gidiyordum gitmediğim zamanlarda kavga çıkıyordu neymiş onlara göre evliliğin ilk 1 yılı gelin her gün gidip gelecekti çok kavgalar ettim bunun olmaması için ama işe yaramadı gittim kabul ettim ikinci yılda iki günde bir gitmeye başladım 3 yıla geçince bir ev alıp biraz uzağa gittik o yüzden eşime artık Yeter o kadar yıl geçti dedim son defa her hafta bir gece orada uyuyup ertesi gün geleceğiz kuralı koydu kabul ettim tabii belirli bir süreye kadar söz verdi bana o süre gelince de artık böyle bir şey olmayacak o süre geldi yani bitti ve şu an eşim sürekli lütfen 3 ay daha gidelim deyip duruyor yeter diyorum yoruldum diyorum anlamıyor beni ikna etmeye çalışıyor surat yapıyor üzülüyor fark ediyorum diyor sen beni üzmezsin ben diyorum sen niye beni üzüyorsun yani anlayacağınız çok sıkıntıdayım ne yapacağımı bilmiyorum bana fikir verin..

43 Cevaplar

0 oy
(2,071 puan) tarafından
Siz ne kadar sabırlısınız maşallah maşallah 
(224 puan) tarafından
Alışkanlık oldu galiba
-Reklam-
0 oy
(189 puan) tarafından
Sizde aynı şeyi yapın. Bi gün annesine bi gün annene götür bakalım ne kadar dayancak sessizce kabul etcek mi . Empati yaparak düşünmüyolar hiç kendisi memnun da zorunlu musun bu kadar. anne oğul ayrılamıyolar neden evlendi seni de bizde böyle diyip sürüklüyo . Kabul etmeseydin keşke baştan şimdi itiraz edince göze batcak. Hep erkek trafında var böyle adetler nedense anlam veremiyorum . Allah kolaylık versin 
(224 puan) tarafından
Allah razı olsun canım annem gol uzakta
0 oy
(3,282 puan) tarafından
Kendi gidip kalsın boşver senden sonra hangi gelin git gel olayı yaptı acaba
(224 puan) tarafından
Valla canım ilk gelinim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 59 göst.
6 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy